Prima pagină » Cancan ultimă oră » Catinca Roman rupe tăcerea despre Petre Roman, la cinci luni de la moartea mamei sale! Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara priveghiului

Catinca Roman rupe tăcerea despre Petre Roman, la cinci luni de la moartea mamei sale! Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara priveghiului

27 iun. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Au trecut cinci luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, lăsând în urma ei o durere de nedescris. Fiicele sale încearcă din răsputeri să se obișnuiască cu pierderea suferită, însă dorul le copleșește, de cele mai multe ori. O recunoaște chiar Catinca Roman, care a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, cât de mult o afectează lipsa mamei.

A vorbit, printre rânduri, și despre Petre Roman, dar și despre ceea ce s-a întâmplat în seara priveghiului, atunci când fostul premier a mers să-și ia rămas-bun de la cea care i-a fost soție ani la rând.

Catinca Roman și Petre Roman nu-și mai vorbesc

Vestea că Mioara Roman a murit a fost primită cu multă tristețe de către cei care o cunoșteau, dar mai ales de către familie. Oana și Catinca, fiicele sale, au trecut prin momente cumplite când au fost anunțate că mama lor s-a stins din viață. Și Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a fost afectat de decesul acesteia.

Cum a aflat, bărbatul a mers la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care i-a fost parteneră ani buni.
Totuși, a lipsit de la înmormântare, iar acest lucru a stârnit numeroase controverse în mediul online.

Acum, la cinci luni de când și-a condus mama pe ultimul drum, Catinca Roman vine cu noi dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat la priveghi. Vedeta susține că nu a schimbat nici măcar două cuvinte cu Petre Roman, căci, spune ea, nu-și mai vorbesc.

„Petre Roman a fost doar la priveghiul Mioarei Roman, la înmormântare nu. Multă lume l-a judecat pentru asta. De ce a absentat?

– Nu știu, întrebați-l pe el!

Dar voi ați reușit să vorbiți cu el, v-a dat vreo explicație?
– Eu nu vorbesc cu el.

Nici la priveghi n-ați schimbat măcar vreo două vorbe?

– Deloc, deloc!”, a declarat Catinca Roman, pentru fanatik.ro.

Sora Oanei Roman mărturisește că nu îi este deloc ușor

Cât despre cum decurge viața ei acum, dat fiind faptul că a rămas fără ambii părinți, sora Oanei Roman mărturisește că nu îi este deloc ușor, dar încearcă să-și ofere timpul necesar pentru a se vindeca, chiar dacă durerea și dorul vor fi permanente: „E o durere care există și cred că o să rămână permanent, dar știi cum e, fiecare trebuie să învețe să trăiască cu traumele și cu pierderile, cu durerile. Până la urmă, ține de fiecare cum trece. Trebuie să îți dai timp. E firesc să suferi”, a mai spus Catinca Roman, pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *