Prima pagină » Radio » Actualitate » Catinca Roman, relație secretă cu Dan Bittman. Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani

Catinca Roman, relație secretă cu Dan Bittman. Totul s-a întâmplat în urmă cu mulți ani

03 iul. 2023, 15:04,
în Radio

Catinca Roman a recunoscut într-un interviu recent că a avut o relație secretă cu Dan Bittman, care însă nu a durat prea mult. În plus, sora Oanei Roman susține că totul s-a întâmplat cu mult timp în urmă și au reușit să-și păstreze idila secretă. Oricum, Catinca Roman nu pare să se fi despărțit în bune condiții de fostul solist de la Holograf, drept dovadă cuvintele dure pe care i le-a adresat acestuia în timpul pandemiei.

Catinca Roman, relație secretă cu Dan Bittman

Catinca Roman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre idila pe care a avut-o cu Dan Bittman. Sora Oanei Roman a luat pe toată lumea prin surprindere cu declaraţiile sale şi asta pentru că nimeni nu a ştiut până acum aceste amănunte! Catinca Roman a recunoscut pentru prima dată, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că a avut o relație amoroasă cu fostul solist de la Holograf.

Catinca, sora cunoscutei Oana Roman, a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani cu celebrul cântăreț Dan Bittman. Această mărturisire a venit ca o surpriză pentru mulți, deoarece Catinca a păstrat acest secret timp îndelungat. Acum însă, vedeta nu s-a ferit să recunoască relația pe care a avut-o cu Dan Bittman.

Povestea lor de dragoste nu a fost de lungă durată și s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, Catinca a subliniat că relația lor a fost una privată și că au reușit să o păstreze departe de ochii curioșilor. Mărturisirea surorii Oanei Roman a stârnit interesul publicului, iar mulți au apreciat curajul și sinceritatea ei în a-și expune trecutul.

„Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, a fost întrebarea pe care a primit-o Catinca Roman de la Măruță.

Vedeta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a spus că Dan Bittman a fost cel cu care s-a iubit în secret.

„Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman, reacție dură la adresa lui Dan Bittman

Nu în ultimul rând, în urmă cu aproximativ 3 ani, Catinca Roman a avut o reacție dură la adresa lui Dan Bittman, care la vremea respectivă nu credea în COVID-19.

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți, și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru el obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el”, spunea Catinca Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *