Prima pagină » Radio » Actualitate » Catinca Roman recunoaște că nu și-a vizitat mama la azil. De ce nu merge la Mioara Roman

Catinca Roman recunoaște că nu și-a vizitat mama la azil. De ce nu merge la Mioara Roman

17 feb. 2023, 11:28,
în Radio

Fiica cea mare pe care o are Mioara, Catinca Roman, recunoaște că nu și-a vizitat mama la azil, după ce sora ei, Oana, i-a reproșat acest lucru. Astfel, sora vitregă a Oanei Roman a susținut că motivele ei sunt întemeiate și nu a făcut acest lucru din rea voință. Catinca Roman a precizat recent că se află sub tratament, iar acest lucru o împiedică să meargă la mama ei.

Catinca Roman a fost acuzată în repetate rânduri de Oana Roman că nu a vizitat-o pe mama lor, pe Mioara Roman, la centrul de recuperare. Într-un interviu pentru Click, Catinca dezvăluie care e, de fapt, adevărul, motivele ei fiind de natură medicală.

Catinca Roman recunoaște că nu și-a vizitat mama la azil

„Mama se trezește noaptea și urlă după sora mea. Nu a mers să o vadă”, spunea recent Oana Roman în spațiul public. Tot ea susținea pe Instagram că sora vitregă, Catinca Roman, nu a mai văzut-o de aproximativ șase luni pe Mioara Roman.

Acum, pentru prima dată, Catinca Roman a dezvăluit că suferă de depresie după moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, care s-a stins din viață în urmă cu câteva luni.

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, a explicat Catinca Roman.

Vedeta a mai mărturisit că nu poate conduce până la centrul de recuperare unde e internată Mioara Roman. Totodată, ea nu vrea ca mama ei să o vadă în starea în care se află în prezent.

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot să conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastile așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd, că nu am de ce. Pentru mine, familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, se scuză Catinc Roman.

Catinca Roman s-a mutat la fiica ei

Totodată, fiica cea mare a Mioarei Roman, susține că pentru a trece mai ușor peste problemele pe care le are acum nu mai locuiește singură. Astfel, ea s-a mutat la fiica ei Calina, care îi este alături 100%.

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut însă mă mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a mai precizat Catinca Roman.

Comentarii
  • Catinco,mincinoasă,când ești în depresie,mama e prima persoana ,pe care vrei s o vezi,așa bolnava,pt că are o vârstă,dar vrei s o vezi,psihologic,dar nu vrei s o vezi,că i a dat Oanei,și ție nu,de asta nici cu Oana nu te înțelegi,iar cu fiica ta ,nu prea poți locui,moștenire de la tatăl biologic,canci,rezultatul depresie,un sfat,munca te scoate din depresie,doar că tu nu ai fost obișnuită,că erai ,,fata lui Petre Roman,,acum și vârstă e problem, invitațiile mai deloc,,că așa e viața,Catinco,nedreaptă! ,,

  • Cam nașpa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *