Prima pagină » Cancan » Catinca Roman, primele declarații după decesul mamei sale. “ Știu că de înmormântare se va ocupa…”

Catinca Roman, primele declarații după decesul mamei sale. “ Știu că de înmormântare se va ocupa…”

23 feb. 2024, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

Catinca Roman a făcut primele declarații după decesul mamei sale. Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a murit la 83 de ani, la azilul din Snagov.

Decesul s-a produs cu puțin timp după miezul nopții.

Catinca Roman, primele declarații după decesul mamei sale

Oana Roman a aflat de moartea mamei sale în timp ce se află în vacanță în Egipt, cu fiica ei, Isabela, și a fost nevoită să prindă primul avion de urgență spre casă.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!.

Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

Oana Roman a avut și ea o primă reacție după ce a aflat vestea tristă. „Drum lin în lumină, mama mea bună şi frumoasă. Îngerii să te vegheze şi să povesteşti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îţi datorez. Mulţumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc şi te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a fost mesajul sfâșietor postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare, după anunțarea decesului mamei sale dragi.

Mioara Roman a fost prima soție a lui Petre Roman

Mioara Roman a fost prima soție a fostului premier al României, Petre Roman. Cei doi au avut o relație care a durat peste trei decenii. Mioara Roman era internata de o bună perioadă de timp la un azil de lux din Snagov, unde Oana si fiica ei, Isabela, o vizitau tot timpul. Ea suferea de mai multe probleme de sănătate, iar starea sa generală era vizibil deteriorată în ultima perioadă.

A fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru colecist, apoi a fost îndepărtat un lipom infectat și a primit diagnosticul de Parkinson, care a dus la paralizia mâinii drepte. În plus, a avut mai multe accidente vasculare cerebrale recurente, ceea ce a fost îngrijorător.

De câte ori a fost căsătorită Mioara Roman

Mioara Roman a excelat în diverse domenii, fiind o jurnalistă de radio talentată, o traducătoare iscusită și o profesoară dedicată de limbă și civilizație arabă. A fost căsătorită timp de 30 de ani cu Petre Roman, primul premier al României post-revoluționare, divorțând în 2007. Căsătoria lor a fost binecuvântată cu fiica lor, Oana Roman.

Mioara a avut o viață sentimentală complexă, marcată de două căsătorii. Prima sa căsătorie a fost cu Iosif Zilahy, antrenor la echipa națională feminină de scrimă, cu care a fost căsătorită timp de 12 ani. Căsătoria lor s-a încheiat cu un divorț când fiica lor, Catinca, era doar un copil mic, în vârstă de 7 luni. Tragic, Iosif Zilahy a decedat în anul 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024