Prima pagină » Cancan ultimă oră » Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire!”

Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire!”

31 oct. 2023, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Catinca, sora Oanei Roman l-a ironizat pe Marius Elisei și pe noua lui iubită după ce acesta s-a afișat cu aceasta. Deși mulți au crezut că este o relație temporară, se pare că cei doi chiar au planuri de viitor împreună, iar acum se află într-o vacanță romantică la munte.

Se pare că pe Catinca Roman nu o impresionează gesturile de bărbat îndrăgostit ale lui Marius Elisei pentru că susține a mai văzut această față a lui și când i-a devenit cumnat.

Catinca Roman îl atacă pe Marius Elisei, fostul soț al surorii ei, Oana

Invitată la o emisiune de televiziune, Catinca Roman a vorbit și despre situația prin care trece sora ei după despărțirea de Marius Elisei.

„Oana a trecut printr-o perioadă foarte grea, cu separarea, cu divorțul. E ținta atacurilor. Se promovează noua relație a fostului soț ca și cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam același lucru s-a întâmplat și acum 10 ani când era cu soră-mea. Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Eu rog lumea să se gândească că este un copil la mijloc și poate pentru el lucrurile astea nu pică foarte bine, mai ales că Isa este foarte atașată de tatăl ei. Cred că o deranjează un pic și să vadă așa o nouă poveste superfericită și foarte ca și cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a spus Catinca Roman la PRO TV.

Marius Elisei are o nouă iubită de două luni

Deși relația lui Marius Elisei este una nouă, în doar o lună cei doi și-au făcut deja planuri de viitor, au vorbit inclusiv de venirea pe lume a unui copil, s-au mutat împreună, iar el i-a și făcut cunoștință cu fiica lui și a Oanei Roman.

Marius Elisei a fost inclusiv acuzat că trăiește pe banii iubitei sale, însă acesta a dezmințit informațiile.

„Nu mă deranjează, pentru că este total fals! Știu exact cum se fac asemenea texte, așa că… audiență plăcută!”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Fostul soț al Oanei Roman a ținut să precizeze că își mai dorește un copil, iar lucrurile dintre el și iubita lui sunt la superlativ.

„De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema”, a declarat în urmă cu ceva timp Elisei, pentru un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *