Prima pagină » Cancan » Catinca Roman face dezvăluiri tulburătoare. Cum a aflat, de fapt, că mama ei s-a stins din viață

Catinca Roman face dezvăluiri tulburătoare. Cum a aflat, de fapt, că mama ei s-a stins din viață

10 apr. 2024, 14:34,
BZI.ro, în Cancan

Catinca Roman a făcut dezvăluiri tulburătoare despre doliu și despre momentul în care a aflat că mama ei s-a stins din viață.

Oana Roman și sora ei se confruntă în continuare cu dificultăți, în urma trecerii mamei lor, Mioara Roman, în neființă.

Catinca Roman face dezvăluiri tulburătoare

Catinca Roman a discutat în emisiunea Cristinei Șișcanu despre experiența sa cu doliul, considerând-o o concepție absurdă datorită subiectivității sale. Fiind o persoană sceptică, Catinca nu crede în explicații supranaturale. Totuși, în noaptea decesului mamei sale, atât ea, cât și fiica sa Calina, au suferit de insomnie severă și agitație inexplicabilă.

Informația despre decesul mamei sale a fost comunicată direct de către sora sa, Oana Roman, care a sunat la ora 4 dimineața.

„Chestia cu doliul mi se pare absurdă. Chiar e o chestie ortodoxă, în primul rând, nu toată lumea are aceeași religie. La asiatici albul este doliu, care la noi este pentru nuntă. Este o chestie extrem de subiectivă. E o poveste interesantă. Sunt oarecum neîncrezătoare în chestii care nu se pot explica științific, deși ele există și ființa e pe primul loc.

Cu toate astea, în noaptea respectivă nu am putut să dorm deloc. Nu că am avut o insomnie, ci eram extrem de trează și agitată. Am simțit o agitație interioară, iar același lucru a simțit și Calina. Ne-am vorbit după, drept care, la 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram extrem de trează. Ea mi-a scris ce s-a întâmplat și după m-a sunat, pentru că era plecată în străinătate.”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman, despre divorțul dintre Petre Roman și Mioara

Acțiunea pe care sora Oanei Roman nu a apreciat-o deloc a determinat-o pe aceasta să facă unele dezvăluiri surprinzătoare despre tatăl ei vitreg, precum și despre despărțirea dintre fostul politician și Mioara Roman, Catinca considerând că actuala soție a bărbatului, Silvia, nu poartă nicio vină, așa cum ar crede mulți.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el.

Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru.” , a spus Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de zile de la tragicul eveniment, Catinca Roman a făcut dezvăluiri tulburătoare despre modul în care a aflat că mama ei s-a stins din viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *