Prima pagină » Cancan ultimă oră » Catinca Roman ar fi refuzat să o vadă pe mama ei, deși nu a mai vizitat-o de 6 luni

Catinca Roman ar fi refuzat să o vadă pe mama ei, deși nu a mai vizitat-o de 6 luni

02 feb. 2023, 21:39,
în Cancan ultimă oră

Oana Roman trece prin momente dificile pe plan personal, asta după ce a rămas fără Marius Elisei, mai mult decât atât, singură se ocupă de Mioara Roman, mama sa. Vedeta are o soră, Catinca, despre care spune că nu vrea să își viziteze mama.

Prin intermediul unei postări făcute pe o rețea de socializare, vedeta a mărturisit cum stau lucrurile, de fapt, și că nu mai are de ce se ascundă faptul că sora sa nu s-a interesat de mama lor.

Catinca Roman nu și-ar fi dorit să o mai vadă pe mama sa

Oana Roman a trecut prin mai multe greutăți pe plan personal. În urmă cu câteva zile, fostul său partener a ieșit public și a spus că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu ea, apoi sora sa a avut o atitudine nepotrivită în ceea ce o privește pe Mioara Roman.

Potrivit spuselor Oanei Roman, sora ei, Catinca, nu a mai vzitat-o pe Mioara Roman de mai bine de 6 luni, lucru pe care Oana îl condamnă.

De asemenea, vedeta este foarte dezamăgită de faptul că sora ei a spus că nu are niciun motiv pentru care să o viziteze pe Mioara Roman, cu toate că este și mama ei.

„Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a spus Oana Roman, într-o postare distribuită pe Instagram.

Oana Roman: „Nu mai protejez pe nimeni”

După ce Catina Roman i-a spus Oanei că nu are de ce să o mai viziteze pe Mioara Roman, fosta parteneră a lui Marius Elisei a răbufnit și a spus că nu mai protejează pe nimeni.

„Nu mai protejez pe nimeni. Îmi protejez și îngrijesc copilul, mama și pe mine. Restul să își asume”, a spus vedeta, pe Instastory.

Ulterior, a distribuit un alt mesaj în mediul online prin intermediul căruia spunea că deși este o perioadă mai dificilă, este recunoscătoare pentru toate lucrurile de care are parte, deoarece în acest mod devine mai puternică.

„Sunt recunoscătoare pentru tot, pentru că fiecare lucru are un scop și greul are însemnătatea lui. Dacă vă e greu, simțiți recunoștința, pentru că greul vă întărește”, a mai spus Oana Roman.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`