Prima pagină » Cancan » Catinca Roman a spus de ce fiica ei, Calina Dumitrescu, a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a povestit creatoarea de modă

Catinca Roman a spus de ce fiica ei, Calina Dumitrescu, a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce a povestit creatoarea de modă

29 feb. 2024, 08:45,
în Cancan

Fiica Catincăi Roman, în vârstă de 56 de ani, Calina Dumitrescu, nu a participat la înmormântarea bunicii sale materne, Mioara Roman.

După ce au apărut în presă imagini cu tânăra de 24 de ani petrecând în ziua priveghiului Mioarei, mama ei a explicat motivul pentru care aceasta a lipsit de la înmormântare.

De ce a lipsit Calina Dumitrescu de la înmormântarea Mioarei Roman

Calina Dumitrescu, nepoata Mioarei Roman, nu a fost prezentă la înmormântarea bunicii sale, fapt ce a stârnit curiozitatea presei. Mama Calinei, Catinca Roman, a explicat ulterior motivele absenței fiicei sale.

Potrivit Catincăi, Calina a ajuns la priveghiul Mioarei Roman duminică seara, târziu, și a petrecut două ore plângând lângă sicriul bunicii sale. Fiica Catincăi a preferat să meargă la priveghi mai târziu, pentru a evita atenția presei și pentru a putea trăi suferința în intimitate.

„E foarte afectată, a plâns două ore non-stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat. De-abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click!.

A doua zi după moartea Mioarei Roman, Catinca Roman a luat o decizie dificilă și  și-a rugat fiica, Calina Dumitrescu, să nu participe la înmormântare. Creatoarea de modă a considerat că evenimentul ar fi fost mult prea dureros pentru fiica ei, dar și pentru ea însăși. Ambele se aflau încă sub șocul pierderii și nu se simțeau pregătite să treacă prin ceremonia de înmormântare. Din acest motiv, Catinca a ales să nu privească momentul coborârii sicriului Mioarei Roman în pământ, considerând că era prea dureros pentru ea.

„Nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea. Am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei. M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr”, a mai declarat Catinca Roman, pentru sursa citată.

Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea fostei soacre

Din câte se pare, relația dintre Marius Elisei și Mioara Roman nu a fost una tocmai armonioasă. Acest aspect ar putea explica absența sa la înmormântarea fostei sale soacre, un eveniment care a stârnit nedumerire în rândul celor prezenți.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama.

Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform Spynews.ro.

În aceeași situație s-a aflat și Calina, fiica Catincăi Roman, care, potrivit spuselor mamei sale, a făcut un atac de panică și de asta nu a putut fi prezentă la înmormântarea Mioarei Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *