Prima pagină » Cultural » Catinca Roman a spus adevărul despre divorțul dintre Petre Roman și Mioara. Ce dezvăluiri a făcut despre Silvia Chifiriuc

Catinca Roman a spus adevărul despre divorțul dintre Petre Roman și Mioara. Ce dezvăluiri a făcut despre Silvia Chifiriuc

09 apr. 2024, 09:37,
în Cultural

Catinca Roman a spus adevărul despre divorțul dintre regretata ei mamă, Mioara, și Petre Roman. A trecut mai mult de o lună de când Mioara Roman a plecat din această lume, iar moartea ei a adus o suferință imensă în inimile celor care au avut o legătură cu ea, în special în inimile fiicelor ei, care sunt încă copleșite de durere.

La ceremonia de înmormântare a femeii au fost prezenți mulți oameni, care au venit să îi aducă un ultim omagiu, printre aceștia fiind și fostul ei soț, Petre Roman, pe care Catinca l-a criticat pentru că a venit doar să aducă flori la căpătâiul mamei sale, fără să participe măcar la înmormântare.

Catinca Roman, despre divorțul dintre Petre Roman și Mioara

Acțiunea pe care sora Oanei Roman nu a apreciat-o deloc a determinat-o pe aceasta să facă unele dezvăluiri surprinzătoare despre tatăl ei vitreg, precum și despre despărțirea dintre fostul politician și Mioara Roman, Catinca considerând că actuala soție a bărbatului, Silvia, nu poartă nicio vină, așa cum ar crede mulți.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută ea, câștiga mai mult ca el.

Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit. Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru.

Dar, nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e! ”, a spus Catinca, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Sora Oanei Roman crede că Petre Roman a venit la priveghiul Mioarei doar din obligație

Totodată, Catinca Roman a făcut unele declarații referitoare la momentul în care Petre Roman a apărut la ceremonia de înmormântare a Mioarei, pentru că a-i aduce un ultim omagiu. Sora Oanei Roman nu a privit cu ochi buni acest gest, crezând că fostul politician a făcut doar din obligație, fără a simți cu adevărat nevoia să facă acest lucru.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi.

În continuare pentru mine este un mister… Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a mai spus Catinca.

La mai bine de o lună de la moartea mamei sale, Catinca Roman a vorbit despre adevăratele motive ale divorțului dintre Petre Roman și Mioara.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024