Prima pagină » Cancan » Catinca Roman a spus adevărul despre averea de la părinți. „Asta este tot ce mi-a lăsat tata”

Catinca Roman a spus adevărul despre averea de la părinți. „Asta este tot ce mi-a lăsat tata”

12 apr. 2024, 11:07,
BZI.ro, în Cancan

Catinca, sora mai mare a Oanei Roman, a spus adevărul despre averea lăsată de părinți, deoarece s-a crezut că aceasta se scaldă în bani. Ei bine, cu toate că părinții săi au avut funcții importante, nu i-au lăsat acesteia cine știe ce. Catinca Roman a recunoscut că are doar un apartament, lăsat de tatăl ei, Iosif Zilahy.

Faptul că părinții ei aveau funcții importante îi face pe mulți să creadă că și Catinca Roman se scaldă în bani. Dar lucrurile sunt departe de a sta așa. Mai mult, sora Oanei Roman susține că a avut perioade în care a fost ”foarte rău cu banii”.

Catinca Roman a spus adevărul despre averea de la părinți

Prima fiică a Mioarei Roman și-a deschis sufletul în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, atacând subiecte foarte delicate și personale. Ea a vorbit despre averea lăsată de tatăl său și nu s-a ferit să le aducă, voalat, părinților ei decedați și un reproș.

Amintim că tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, pe care Mioara Roman l-a cunoscut când ea avea 19 ani, iar el, 27, a murit în septembrie 2022, la vârsta de 90 de ani. Catinca avea doar 7 luni când părinții săi s-au despărțit, dar a avut mereu o relație apropiată cu părintele său. Vedeta a fost deschisă în a explica că, deși a crescut într-un mediu privilegiat, nu s-a bucurat de aceeași stabilitate financiară ca și familia sa.

„Ce avere am? N-am, am un apartament, atât, lăsat de tata! E greșit, din punctul ăsta de vedere nu am primit o educație realistă, am fost îndoctrinate cu ideea că trebuie să muncești foarte mult, să meriți, banii nu contează, e greșit. Banii contează, nu trebuie să fii dependent de ei, dar contează să ai un plan financiar!

Chiar și când ai bani din familie, tot trebuie să faci un plan, pentru că banii se cheltuie. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le-aș schimba, e important să înveți copiii de mici importanța banului, valoarea lui și cumva, în ciuda faptului că toată lumea e cu părul creț pe temele astea, e firesc ce se întâmplă la noi”, a declarat Catinca Roman.

În viața Catincăi Roman nu a fost totul roz

Sora mai mare a Oanei Roman, acum în vârstă de 56 de ani și mama unei fete care are peste 20 de ani, a continuat, dezvăluind că deși a avut o copilărie petrecută în lux, mai târziu în viață s-a întâlnit și cu dificultăți financiare.

„Peste tot au fost perioade de genul în care conta să arăți, ce arăți, nu ce ești. E frustrant mai ales pentru generațiile noastre. Deci avere nu am, norocul meu este că eu chiar structural nu pun atât de mare preț pe lux, deși au fost perioade în care am trăit în lux, am văzut ce înseamnă banul adevărat făcut din familie.

Mie banii nu mi-au venit ușor niciodată, nu știu de ce, am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”, a mai dezvăluit ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *