Prima pagină » Cancan » Catinca Roman a rupt definitiv legătura cu Petre Roman, tatăl surorii sale. Ce a spus despre el, la 5 luni de la moartea Mioarei Roman?

Catinca Roman a rupt definitiv legătura cu Petre Roman, tatăl surorii sale. Ce a spus despre el, la 5 luni de la moartea Mioarei Roman?

28 iun. 2024, 09:35,
BZI.ro, în Cancan

La cinci luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, Catinca Roman a rupt definitiv legătura cu Petre Roman, tatăl surorii sale. Fetele ei se străduiesc intens să se adapteze la pierderea suferită, însă dorul le copleșește adesea. Catinca Roman a recunoscut acest lucru într-un interviu recent, dezvăluind cât de mult o afectează absența mamei sale.

Printre altele, a vorbit și despre Petre Roman și despre ce s-a întâmplat în seara priveghiului, când fostul premier a venit să-și ia rămas-bun de la femeia care i-a fost soție mulți ani.

Catinca Roman a rupt definitiv legătura cu Petre Roman

Vestea morții Mioarei Roman a fost primită cu mare tristețe de toți cei care o cunoșteau, dar mai ales de familie. Fiicele ei, Oana și Catinca, au trecut prin momente dificile când au aflat că mama lor a murit. Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a fost și el afectat de decesul acesteia. Imediat ce a aflat, a mers la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care i-a fost parteneră mulți ani.

Cu toate acestea, el a lipsit de la înmormântare, ceea ce a generat multe controverse pe internet. Acum, la cinci luni de la înmormântarea mamei sale, Catinca Roman face noi dezvăluiri șocante despre ceea ce s-a întâmplat la priveghi. Vedeta afirmă că nu a schimbat nici măcar două cuvinte cu Petre Roman, deoarece, spune ea, nu își mai vorbesc.

„Petre Roman a fost doar la priveghiul Mioarei Roman, la înmormântare nu. Multă lume l-a judecat pentru asta. De ce a absentat?

– Nu știu, întrebați-l pe el!

Dar voi ați reușit să vorbiți cu el, v-a dat vreo explicație?

– Eu nu vorbesc cu el.

Nici la priveghi n-ați schimbat măcar vreo două vorbe?

– Deloc, deloc!”, a declarat Catinca Roman, pentru fanatik.ro.

Catinca Roman trece prin momente grele

Referitor la viața sa actuală, având în vedere că și-a pierdut ambii părinți, sora Oanei Roman mărturisește că nu îi este deloc ușor, dar încearcă să-și acorde timpul necesar pentru a se vindeca, chiar dacă durerea și dorul vor rămâne mereu prezente.

„E o durere care există și cred că o să rămână permanent, dar știi cum e, fiecare trebuie să învețe să trăiască cu traumele și cu pierderile, cu durerile. Până la urmă, ține de fiecare cum trece. Trebuie să îți dai timp. E firesc să suferi”, a mai spus Catinca Roman, pentru sursa citată.

După moartea mamei sale, Catinca Roman a ales să rupă definitiv legătură cu Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *