Prima pagină » Radio » Actualitate » Catinca Roman a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul soț. Ce relație are Calina cu tatăl ei

Catinca Roman a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul soț. Ce relație are Calina cu tatăl ei

25 iul. 2023, 13:10,
în Radio

Catinca, fiica cea mare a Mioarei Roman, a vorbit despre mariajul ei și recunoscut de ce s-a despărțit de fostul soț. În trecut, aceasta a format un cuplu, timp de doi ani, cu un bărbat mai tânăr decât ea. Acum, Catinca Roman regretă că în viața fiicei sale Calina nu a existat o figură paternă.

De-a lungul timpului, Catinca Roman a preferat să fie foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, acolo unde a dezvăluit motivul despărțirii dintre ea și tatăl fiicei sale, Calina.

Catinca Roman a recunoscut de ce s-a despărțit de fostul soț

Catinca Roman și bărbatul care i-a oferit o fetiță au format un cuplu timp de doi ani. Creatoarea de modă a recunoscut că nu a reușit să păstreze o relație de prietenie cu fostul ei partener, deși a făcut toate eforturile ca în viața fiicei ei să existe o figură paternă.

Vedeta susține că motivul separării ar fi fost diferența de vârstă, dar și mentalitățile diferite. Astfel, Catinca Roman a fost nevoită să-și crească fiica singură.

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Calina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza. E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil.

Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională, la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv”, a spus creatoarea de modă.

Deși au trecut 20 de ani de la despărțire, Catinca Roman recunoște că o îndeamnă pe fiica sa să se apropie de părintele său, deși bărbatul nu a făcut niciun pas spre ea.

„Eu, în continuare, o încurajez să încerce să ajungă la o concluzie cu el, pentru că întotdeauna e important să ai un «closure»”, a mai precizat Catinca Roman.

Ce relație are Calina cu tatăl ei

După despărțire, Catinca Roman nu a reușit să păstreze legătura cu fostul partener, în ciuda eforturilor pe care le-a făcut în acest sens.

„Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune”, a mai spus fiica cea mare a Mioarei Roman.

Cât despre relația dintre Calina și tatăl ei, creatoarea de modă a precizat că și-a dorit întotdeauna să se întâmple acest lucru și am făcut toate eforturile pentru o apropiere, însă nu s-a întâmplat.

„Știu din proprie experiență cât de important e pentru o fată să aibă un tată prezent, însă, acum, e matură și Calina, el nu mai zic, și mă gândesc că a venit vremea în care își vor seta ei lucrurile între ei”, a încheiat Catinca Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *