Prima pagină » Cancan » Catinca Roman a făcut mărturisiri neașteptate despre Dan Bittman. În ce relații au rămas cei doi

Catinca Roman a făcut mărturisiri neașteptate despre Dan Bittman. În ce relații au rămas cei doi

18 iul. 2023, 14:16,
BZI.ro, în Cancan

Catinca Roman a făcut o serie de declarații despre greșelile pe care le-a făcut în plan sentimental, dar și despre dorința de a se muta într-o altă țară. Sora Oanei Roman este fără doar și poate o femeie de succes, care de-a lungul carierei sale a demonstrat că are o tărie de caracter remarcabilă și că poate face în așa fel încât să obțină tot ceea ce își dorește.

Chiar dacă din punct de vedere profesional, creatoarea de modă a obținut mereu ceea ce și-a dorit, viața sa sentimentală a fost adesea pusă sub semnul incertitudinii, având parte și de eșecuri pe plan amoros.

Catinca Roman a făcut mărturisiri neașteptate despre Dan Bittman

Sinceră din fire și mereu asumată, Catinca Roman și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu, vorbind despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului de dragul iubirii. Astfel, creatoarea de modă a mărturisit că în perioada tinereței a luat câteva decizii neinspirate.

Cu toate acestea, ajunsă la maturitatea din prezent, sora Oanei Roman a început să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă și a realizat că în momentul de față nu merită să se sacrifice pentru anumite persoane care nu depun niciun pic de efort.

„În tinerețe, am avut relații în care am suportat anumite lucruri pe care nu trebuia să le suport.

Însă, cu experiența de viață și cu cititul, cu informația care acum este foarte ușor de accesat, mi-am dat seama că sunt anumite lucruri peste care nu trebuie să treci. Sigur că într-o relație cumva trebuie să ajungi undeva la mijloc, dacă vrei să fie pe termen lung. Însă, există anumite red flags-uri pe care nu trebuie să le ignori.”, a declarat Catinca Roman pentru ego.ro.

În ceea ce privește relația cu Dan Bittman, care a ajuns rapid în atenția publicului, după ce Catinca a mărturisit că a trăit o poveste de dragoste cu artistul, vedeta susține că între ei nu mai există niciun fel de legătură, însă se respectă reciproc.

„Nu ne-am sunat. Ne respectăm, ne cunoaștem, dar nu avem o prietenie apropiată.”,  a spus Catinca Roman despre relația cu Dan Bittman.

Catinca Roman își dorește să se mute într-o altă țară

Catinca Roman a dezvăluit că în ciuda iubirii pe care o poartă pentru țara natală, s-a gândit de câteva ori să se mute într-o altă țară. Astfel, chiar dacă apreciază frumusețile pe care România ni le oferă, dar și oamenii care trăiesc în această țară, vedeta și-ar dori să trăiască într-un loc în care femeile sunt respectate mult mai mult și în care calitatea vieții primează și legile sunt respectate, acesta fiind unul dintre aspectele pe care le-ar schimba la viața sa.

„Sincer, parcă m-aș duce altundeva, într-o țară unde calitatea vieții e mai bună. Trăim într-o țară frumoasă, cu oameni frumoși, însă, din păcate, calitatea vieții nu e deloc ceea ce trebuie. Aș schimba multe (n.r. la viața ei). M-aș muta într-o țară unde, de exemplu, femeia ar fi mai respectată decât este în România, unde aș avea siguranța că există un sistem care funcționează, unde, indiferent de probleme, căci sunt peste tot, aș avea un suport în spate, niște legi care mă ajută.”, a mai spus Catinca Roman pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024