Prima pagină » Eveniment-Social » Câţi studenţi s-au înscris la Admiterea de toamnă a UAIC Iaşi, la Licenţa şi Master – DOCUMENT
Câţi studenţi s-au înscris la Admiterea de toamnă a UAIC Iaşi, la Licenţa şi Master - DOCUMENT

Câţi studenţi s-au înscris la Admiterea de toamnă a UAIC Iaşi, la Licenţa şi Master – DOCUMENT

09 sept. 2021, 11:46,
BZI.ro, în Eveniment-Social

A fost afişată situaţia cumulată a înscrierilor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în sesiunea de admitere din septembrie 2021.

Studii de licență:
https://admitere.uaic.ro/wp-content/uploads/2021/09/Septembrie_2021_Situatia_finala_inscrieri_Licenta.pdf

Studii de master:
https://admitere.uaic.ro/wp-content/uploads/2021/09/Septembrie_2021_Situatia_finala_inscrieri_Master.pdf

Admitere de toamnă UAIC Iași

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a demarat de săptămâna aceasta (de luni, 6 septembrie, și până ieri, 8 septembrie 2021) admiterea la facultățile și specializările la care au rămas locuri disponibile după sesiunea de selecție din iulie.

O nouă sesiune de înscrieri pentru studii de licență și master. Candidații au posibilitatea de a se înscrie on-line, la adresa inscriere.uaic.ro, sau prin depunerea dosarului la sediul facultăților și filialelor instituției. După prima zi, sute de dosare au fost depuse.

La Facultatea de Drept și Facultatea de Informatică nu s-a organizat admitere pentru studii de licență în septembrie

De precizat că la Facultatea de Drept și Facultatea de Informatică nu s-a organizat admitere pentru studii de licență în septembrie, întrucât au fost ocupate toate locurile în sesiunea de admitere din iulie, iar Facultatea de Educație Fizică și Sport organizează admitere la studii de licență în sesiunea septembrie 2021 doar la specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială de la Extensiunea Chișinău.

Pentru admiterea la studii de master, cele 15 facultăți din cadrul UAIC scot la concurs 1.923 de locuri: 1.755 pentru candidații români (412 la buget și 1.343 la taxă) și 168 de locuri pentru candidații români de pretutindeni (130 de locuri la buget, dintre care 21 de locuri la Extensiunea Bălți și 38 cu taxă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *