Prima pagină » Cancan » Câți lei au ajuns să coste două ouă ochiuri în Vama Veche

Câți lei au ajuns să coste două ouă ochiuri în Vama Veche

15 aug. 2022, 14:28, 1 ,
în Cancan

Nici Vama nu mai e ce-a fost! După ce stațiunea Mamaia a putut concura lejer la titlul de ”stațiunea milionarilor”, cu sumele exorbitante pe care le-au afișat clienților pentru diferite servicii, de data aceasta și Vama pare să îi calce pe urme.

Iată câți lei au ajuns să coste două ouă ochiuri, un preparat banal servit, de cele mai multe, la micul-dejun.

Dacă ar fi loc de o comparație, Vama Veche și Mamaia ar putea fi considerate diametral opuse, cel puțin din punct de vedere al activităților artistice. În cluburile din stațiunea Mamaia, petrecerile se țin în toi cu artiști internaționali, iar plajele sunt arhipline. În Vama Veche, chiar dacă plajele sunt la fel de pline, stațiunea din sudul litoralului a încercat să nu se abată de la aria muzicală pentru care a fost consacrată. Totuși, Vama Veche pare să se „transforme” în noua Mamaia, cel puțin din punct de vedere al prețurilor pe care turiștii le plătesc în diferite localuri.

Câți lei au ajuns să coste două ouă ochiuri într-un local din Vama Veche

Ouăle ochiuri, baconul și pâinea prăjită unsă cu unt sunt doar câteva dintre alimentele pe care turiștii le mănâncă la micul-dejun, în diferite localuri de la malul mării. O masă care, însă, îți oferă energie pentru câteva ore. Totuși, câți lei au ajuns să coste două ouă ochiuri într-un local din Vama Veche? Ar putea „concura” cu unul din stațiunea Mamaia!

Pentru un mic-dejun sățios, un turist trebuie să plătească și 25 de lei, de exemplu, pentru o porție de 350 de grame. Aceasta conține ouă ochiuri, bacon, unt, usturoi, ceapă dezhidratată crispy, condimente, mix de salată, roșii, ceapă, castraveți, ardei, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic, dar și pâine ciabatta.

Dacă dorești un alt fel de meniu, dimineața, poți alege pentru un toast cu ouă poșate și avocate, chiflă ciabatta, sos salsa guacamole, maioneză, iaurit, castraveți în oțet, unt, usturoi, ceapă dezhidratată crispy, condimente, mix de salată, ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și lămâie. O porție de 400 de grame costă 31 de lei.

Ce a pățit o femeie din Constanța, după ce i-a serbat fiicei ziua de naștere într-o pizzerie

În încercarea de a realiza o petrecere cât mai frumoasă pentru fata ei, o femeie din Cumpăna a ales o pizzerie, doar că nu știa ce avea să o aștepte. Aceasta a avut reproșuri la adresa personalului, spunând că cei mici au fost obligați să stea neclintiți și că aproape erau „legați de scaune”.

Nu doar nemulțumirea față de tratamentul primit la Pizzeria Mario a lăsat-o cu un gust amar pe femeie, ci și nota de plată exagerată.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024