Prima pagină » Cancan » Câţi euro cere Marcela Fota pentru a cânta la o nuntă. Iată ce tarif practică vedeta alături de formație

Câţi euro cere Marcela Fota pentru a cânta la o nuntă. Iată ce tarif practică vedeta alături de formație

12 ian. 2022, 11:20,
în Cancan

Marcela Fota este una din cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și multă lume se întreabă cât cere pentru a canta la o nuntă. Artista a devenit într-un timp relativ scurt extrem de apreciată și solicitată la diferite evenimente.

La sfârșitul anului 2020, artista a trecut printr-o dramă fară margini. Soțul acesteia s-a stins din viață în timp ce se afla la o coadă pentru a-și plăti taxele. Minel Păpăroiu a murit în urma unui infarct.

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru ca Marcela Fota să îți cânte la nuntă

Cei care își doresc că frumoasa interpretă să fie prezentă la orice fel de eveniment trebuie să știe că artista are un tarif nu tocmai de ignorat. Marcela Fota percepe suma de 3000 de euro pentru o ora de show. Trebuie menționat faptul că pentru acești bani spectacolul oferit de către aceasta este complet.

Solista de muzică populară s-a născut pe 20 iulie 1977, în comuna Melinești, în județul Dolj. Aceasta a trăit acolo o bună perioadă de timp alături de familie și de cei patru frați. Artista spune că mereu a avut o pasiune pentru muzica populară și că a copilărit pe piesele Marianei Ionescu Căpitănescu.

Sora ei mai mare cu opt ani a fost un adevărat exemplu pentru Marcela, atât din punct de vedere artistic cât și din cel familial.

După ce a absolvit Școala Populară de Arte din Craiova, numele acesteia a devenit tot mai cunoscut și vreme de patru ani a cântat în Statele Unite ale Americii.

Drama prin care a trecut Marcela Fota

Marcela Fota a trecut printr-o dramă fară margini în anul 2020. Pe atunci cântăreața și-a pierdut soțul pe care îl iubește necondiționat și acum.

”Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întors singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a povestit artista.

Cântăreața avea să povestească ulterior faptul că Minel Păpăroiu a suferit un infarct chiar în timp ce stătea în picioare, la centrul de fotocopiere a documentelor. Deși un cadru medical a intervenit de urgență, din nefericire bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„În momentul în care căzuse nu mai erau șanse, însă noi ne legam de orice. Când i se dădeau acele doze de adrenalină și i se mișca abdomenul noi ne legam de fiecare semn, ziceam că e un semn vital. Inclusiv de faptul că aveam impresia că ochii lui sunt la mine, că mă privește și că aude”, a fost dezvăluirea cutremurătoare făcută de Marcela Fota.

În prezent, artista se ocupă de educația fiului ei și de cariera muzicală. Persoanele care își doresc că Marcela Fota să le fie prezentă la nuntă, trebuie să scoată din buzunar suma de 3000 de euro pentru a avea parte de un show complet alături de formația cu care artista cântă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *