Prima pagină » Cancan » Câți euro au plătit 3 români pentru un prânz într-un restaurant din Grecia. Cum au reacționat când au văzut nota de plată

Câți euro au plătit 3 români pentru un prânz într-un restaurant din Grecia. Cum au reacționat când au văzut nota de plată

07 aug. 2024, 11:15,
în Cancan

Trei români au rămas uimiți când au văzut cât au plătit pentru un prânz într-un restaurant din Grecia. Românii aleg adesea să își petreacă vacanțele în străinătate, în special în sezonul de vară. Grecia este una dintre destinațiile preferate de turiști, datorită prețurilor prietenoase, apei limpezi și nisipului fin. Acesta este și cazul unei familii din România, care și-a pregătit bagajele și a pornit spre țara elenă.

Cele trei persoane au decis să își petreacă vacanța la Nea Flogita și, la finalul sejurului, au dorit să împărtășească opinia lor despre cheltuielile făcute, într-un grup de Facebook.

O familie de români a petrecut un concediu de vis în Grecia

O familie de români a avut parte de o vacanță de vis în Grecia. Încântați de sejurul lor în Nea Flogita, au dorit să împărtășească cu alți români informații despre cheltuielile lor, în special cele pentru restaurante.

Astfel, au postat pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor în Halkidiki detalii despre cât au plătit la un restaurant din locul unde erau cazați.

Câți euro au plătit 3 români pentru un prânz în Grecia

Multe persoane au fost curioase să afle prețurile, mai ales că urmau să viziteze aceeași destinație. Autorul postării a descris cum a cheltuit 46 de euro pentru un prânz de trei persoane, o sumă destul de mică având în vedere preparatele comandate. De asemenea, au primit și un desert gratuit la final. În ceea ce privește cina, au plătit doar 23 de euro pentru aceleași trei persoane.

În legătură cu plaja, românul menționează că șezlongul era gratuit, dar era necesar să faci o consumație de 4 euro. Astfel, a comandat o cafea de 4 euro și a primit, pe lângă aceasta, o sticlă de apă plată și un croissant. A fost o ofertă excelentă!

„Pentru că tot au fost întrebări legate de prețuri postez și eu în speranța că ajutăm pe cineva. Suntem în Nea Flogita: Șezlong gratis cu consumație minimă 4 € /pers-o cafea e 4€. Eu am ales o cafea grecească-0,200ml la care am primit o sticlă de apă plată 0,5l + croissant mărișor.

Prânz: 3 persoane 46,50€ -supa de pește, anșoa la grătar, baby calamar, cartofi prăjiți, bougiourdi, apă -1l, o bere Mythos-0,5l, Fanta de portocale -0,33l, 2 lămâi extra, pâine caldă cu susan. La sfârșitul mesei am primit desert din partea casei – 3 bucăți mari de baclava. Porții foarte mari, nu am putut termina tot, ne-au întrebat dacă vrem să ni le pună la pachet.

Cină (3persoane)-23€: o pizza (imensă -două persoane nu am reușit să terminăm), o porție de paste Carbonara, o sticlă de apă la 1L”, se arată în postarea făcută pe un grup de Facebook.

Internauții au reacționat imediat

După ce au văzut nota de plată, mai mulți internauți au răspuns imediat la postare.

„Ca peste tot. Oricum prețuri mult sub jecmăneala tipică de pe „litoralul” din Romanika”, a scris cineva.

„Cu banii ăștia în Centrul Vechi din București mori de foame. O apă la 750ml este 29 de lei (5,8 euro), la magazin este 4 lei”, a fost alt comentariu.

Comentariile internauților au fost în mare parte pozitive după ce au văzut câți euro au plătit 3 români pentru un prânz în Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *