Prima pagină » Cultural » Câți euro a primit Alin Chirilă din partea Pro TV, pentru cele 15 săptămâni la Survivor România

Câți euro a primit Alin Chirilă din partea Pro TV, pentru cele 15 săptămâni la Survivor România

20 apr. 2023, 09:45,
BZI.ro, în Cultural

În cadrul ediției Survivor difuzate miercuri, 19 aprilie 2023, Alin Chirilă a plecat din Republica Dominicană, după ce Robert Moscalu, câștigătorul colacului de imunitate, l-a propus pentru eliminare. Chiar dacă a ieșit din cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro, sportivul a primit, pentru timpul petrecut în emisiune, o sumă fabuloasă de la PRO TV.

Alin Chirilă și-a luat „adio” de la Survivor România 2023. Dan Pavel i-a spus luptătorului de MMA că publicul de acasă a decis să-l „sacrifice” pe el, pentru a o putea salva pe Carmen Grebenișan.

Alin Chirilă a părăsit Survivor România

Înainte de plecarea din Republica Domincană, războinicul a avut un mic discurs, în care a dezvăluit că se aștepta la o asemenea „trădare” și a ținut să le spună colegilor că există viață și după experiența de la PRO TV.

“Să vă spun sincer, am simțit-o. Am avut un sentiment care mi-a prezis oarecum acest moment. Exact înainte de jocul de imunitate unde a câștigat Robert (Moscalu, cel care l-a și propus spre eliminare, n.r.) colanul, cu o înainte, am visat, în procent de 60,70% toată această schemă și am spus că nu e real, nu are cum și așa s-a și întâmplat.

Sentimentele pe care le-am trăit aici, în parcursul de trei luni jumătate, mi s-au dovedit a fi foarte intense și foarte reale (…) Sunt împăcat cu gândul, Domnul Dan, chiar dacă aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc. Vreau doar să le spun colegilor mei care au rămas că viața continuă și după Survivor”, a spus Alin Chirilă, după ce flacăra lui s-a stins.

Câți euro a primit Alin Chirilă din partea Pro TV

Alin Chirilă a intrat în prima linie încă de la început și a reușit să reziste 15 săptămâni în Republica Domincană.

Potrivit informațiilor apărute în presă, pentru fiecare săptămână pe care și-a petrecut-o la Survior, ar fi fost plătit cu câte 1.500 de euro.

Așadar, chiar dacă n-a plecat acasă cu 10.000 de euro, tot ar fi luat 22.500 de euro, sumă destul de frumușică.

Ada Dumitru, dezvăluiri despre Survivor. Ce se întâmplă cu concurenții atunci când sunt eliminați

Actrița Ada Dumitru s-a apucat să scrie „scenariul” de la Survivor, trăit pe propria piele, timp de 3 luni. Fosta concurentă a început un jurnal, pe Facebook, în care povestește trăirile intense de care a avut parte în jungla dominicană. Ada Dumitru descrie felul în care a decurs prima ei zi după eliminare, ce a făcut în prima noapte de libertate și cum a gestionat revenirea în civilizație, după 3 luni de junglă.

„Pasul ăla din consiliu în lumea reală este un pas ireal, greu de explicat. Este ca o ușurare imensă că ești, în sfârșit, un om liber, dar și o tristețe că lași totuși în urmă o întreagă lume care a fost realitatea ta pentru 3 luni. Și lași în urmă o realitate peste care nu vei mai da niciodată cât vei trăi.

Primul și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc. Îmi amintesc că după ce am ieșit din consiliu m-au dus într-un cort unde mi s-au oferit două porții de cartofi prăjiți, trei bucăți de carne, ketchup și Cola.

Niciodată niște cartofi prăjiți nu au fost atât de buni. Mâncam cu mâinile. Nu-mi venea să cred că pot să mănânc orice vedeam în fața ochilor, că aveam voie. Apoi m-au dus la un hotel și am rămas în cameră singură.

Momentul ăla e inexplicabil. Eram îmbrăcată cu hainele din concurs si aveam ghiozdanul în spate cu toate catrafusele. Eram eu din concurs, dar într-o cameră de hotel. Între patru pereți. În liniște totală, fără sunete de valuri, animale, insecte, păsări. Fără să fiu cu toți colegii mei în baracă îngrămădiți pe jos. Aveam totuși un sentiment de «acum te poți relaxa, Ada, după 3 luni»”, a scris fosta „faimoasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *