Prima pagină » Cancan » Câți euro a costat meniul la nunta „regală” a lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au mâncat caviar, homar, foie gras și coaste de miel din Noua Zeelandă

Câți euro a costat meniul la nunta „regală” a lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au mâncat caviar, homar, foie gras și coaste de miel din Noua Zeelandă

03 iun. 2022, 13:45, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

În data de 1 iunie 2022, Florin Salam și Roxana Dobre au spus un „DA!” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, într-un cadru absolut superb, mai cu seamă pe plajă. Seara, a avut loc petrecerea de nuntă, care s-a ținut într-un club exclusivist de la malul mării. Ireal câți euro a costat meniul la nunta „regală”!

Invitații au mâncat caviar, homar, foie gras și coaste de miel din Noua Zeelandă.

Mega-party-ul s-a ținut la NUBA, un local exclusivist de la malul mării. Invitații au avut parte de o seară pe cinste!

Câți euro a costat meniul la nunta „regală” a lui Florin Salam

La petrecere, meniul a costat 350 de euro pentru o singură persoană. Iar, printre „vedetele” culinare care au tronat pe mesele invitaților s-a numărat și caviarul, homarul, foie gras și coastele de miel din Noua Zeelandă.

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru superb, divin, iar cei doi îndrăgostiți au spus “DA!” în sunetul valurilor. Cununia religioasă a avut  loc la o biserică extrem de cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care a încununat unirea destinelor ”Regelui” și ”Reginei” în fața lui Dumnezeu a avut loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoral.

Cât au costat accesoriile lui Florin Salam

Cei doi miri au avut grijă ca niciunul dintre copiii lor să nu stea degeaba în ziua nunții! Dacă fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei și a însoțit-o de la mașină până pe plajă, unde au loc cununia civilă și slujba religioasă, Florin Salam a pășit către altar alături de una dintre fiicele sale.

În altă ordine de idei, mirele Florin Salam a purtat un costum negru, cu dungi albe, în ziua nunții sale cu Roxana Dobre. Ceasul artistului pare a fi un Audemars Piguet care ajunge să coste până la 60.000 de euro şi este cel mai scump dintre accesoriile pe care Florin Salam le-a purtat.

Cu pantofii și ochelarii a scăpat relativ ieftin, cel puțin pentru buzunarul lui, având în vedere că mocasinii de la Gucci sunt „doar” 700 de euro, iar pentru ochelarii Bottega Veneta manelistul a scos din buzunar 300 de euro, potrivit Click!

Ce le-a urat mirilor fiica cea mare a lui Florin Salam

Fiica cea mare a manelistului, Betty Vișănescu, a mărturisit că le dorește tot binele din lume și să fie cei mai fericiți.

„Tot binele din lume! Să fie cei mai fericiți, iubiți, însă sunt deja, de toată lumea, dar mai ales de familie”, a declarat Betty Vișănescu.

Fiica lui Florin Salam a ales să poarte o rochie albă cu detalii, care să-i scoată în evidență frumusețea aparte, dar și trupul de invidiat, iar toată ținuta a fost accesorizată cu o pereche de sandale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *