Prima pagină » Cultural » Câți copii își dorește Monica Bârlădeanu? Prin ce drame a trecut în copilărie vedeta

Câți copii își dorește Monica Bârlădeanu? Prin ce drame a trecut în copilărie vedeta

14 iun. 2022, 16:02,
în Cultural

Monica Bârlădeanu a declarat de curând că își dorește doi copii. Frumoasa șatenă a precizat că peste cinci ani se vede alături de soțul său cu un copil în brațe și cu unul în burtă. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze, copilăria vedetei nu a fost roz. Aceasta s-a înscris la Facultatea de Drept ca urmare a divorțului dintre părinții săi. 

În timpul studiilor de licență, ieșeanca a câștigat „Miss Transilvania”. Ulterior, a primit un contract cu cea mai mare agenție de modelling, unde s-a făcut remarcată prin eleganța și inteligența sa. O altă vedetă la fel de frumoasă și dorită de mulți bărbați este și Ema Uta în vârstă de 30 ani.

Câți copii își dorește Monica Bârlădeanu?

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că este râvnită de mulți bărbați, actrița este în continuare singură. În vârstă de 42 ani, vedeta este conștientă de atuurile sale și nu exclude un mariaj în viitorul apropiat. De-a lungul timpul, aceasta a pus pe jar mulți burlaci, însă destinul a decis să rămână în continuare singură. Totuși, actrița nu și-a pierdut speranța, iar în viitorul apropiat se vede cu doi copii. Monica Bârlădeanu a precizat că peste cinci ani se vede gravidă, cu un copil în brațe, alături de soțul său.

În ceea ce privește experiențele neplăcute, actrița a povestit că nu se lasă afectată de ele și își continuă viața. Mai mult de atât, a precizat că fiecare experiență o privește ca pe o lecție. Vedeta a menționat că nu dorește să trăiască având în minte o imagine de model pentru ceilalți.

„Încerc să fac în fiecare etapă a vieții mele lucrurile mai bine decât am făcut-o în etapele anterioare. Pe de altă parte, admit că poate anumite lucruri i-au inspirat pe ceilalți. Dacă m-ați fi întrebat ce trebuie să completez în viața mea, până anul trecut v-aș fi răspuns ceva legat de familie. Apoi am înțeles că am deja o familiei, formată din mama mea, din frații mei sau o familie mare de prieteni. Nu mă mai raportez la ceea ce-mi lipsește ca și cum aș fi un om incomplet!”, a declarat Monica Bârlădeanu.

Fiind o femei extrem de frumoasă, nu s-a sfiit să nu își surprindă fanii cu pictoriale nud. În multiple rânduri, aceasta a pus pe jar imaginația bărbaților pe rețelele de socializare. O altă vedetă ce a pozat în astfel de ipostaze este și Anda Adam.

Prin ce drame a trecut în copilărie vedeta

Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa ieșeancă nu a avut momente prea plăcute în copilăria sa. Ba mai mult, actrița a îndurat multe bătăi din partea tatălui său. Aceasta provine dintr-o familie cu trei copii, iar cele mai plăcute amintiri pe care le-a trăit au fost la țară, alături de verișorii săi. Vedeta a precizat că provine dintr-o generație în care copii erau crescuți cu bătaia. De multe ori, Monica Bârlădeanu a auzit de la părinții săi să aibă grijă să nu facă prostii pentru că „o să și-o fure”.

„Mi-era frică. Noi suntem o generație de copii crescuți cu bătaie. Asta era forma de disciplină cu care au crescut și ei. N-aș putea spune, la modul la care înțeleg acum termenul ăsta de relație, n-aș putea spune că atunci știam că am o relație cu părinții mei. Erau mama, tata, respectul cuvenit și ai grijă să nu faci prostii, că ți-o furi”, a declarat actrița.

După ce părinții săi au divorțat, vedeta a trăit o adevărată traumă în tribunale. Acest lucru a determinat-o să se înscrie ulterior la Facultatea de Drept. Deși ea și-a dorit foarte tare să urmeze domeniul respectiv, mama sa vedea mai mult o carieră pedagogică pentru fiica sa. În timp ce se pregătea pentru admiterea la facultate, actrița a trecut printr-un alt moment dificil, tatăl său a decedat.

Cu toate că a avut o copilărie dificilă, Monica Bârlădeanu își dorește doi copii. Frumoasa șatenă se vede ca peste cinci ani să fie la brațul bărbatului iubit, având o familie frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *