Prima pagină » Cancan » Câți copii are Toni Iuruc? Detalii inedite din viața milionarului machedon

Câți copii are Toni Iuruc? Detalii inedite din viața milionarului machedon

16 mart. 2022, 12:10,
BZI.ro, în Cancan

S-a vehiculat la începutul relației dintre Toni Iuruc și Simona Halep că milionarul ar avea doi copii. Din prima căsătorie, omul de afaceri are un singur copil. A doua soție a afaceristul  l-a anunțat că ar mai avea un copil, însă instanța a decis că milionarul nu este tatăl copilului. Simona își dorește doi copii alături de soțul ei. Averea cuplului se ridică la câteva milioane de dolari.

 Toni Iuruc și Simona Halep își țin relația departe de ochii curioșilor. Constănțeanul este mereu prezent la antrenamentele și concursurile frumoasei soții, susținând-o în tot ceea ce face.

Câți copii are Toni Iuruc din căsătoriile anterioare

Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori. Toni Iuruc are din prima căsătorie un copil cu Alina. Din a doua căsătorie, cu modelul Liana, s-a dovedit că nu el este tatăl. Ultimul său mariaj s-a încheiat la câteva luni distanță deoarece a fost înșelat. S-ar fi vehiculat că Liana era însărcinată în cinci luni la momentul divorțului și că bebelușul aparține lui Iuruc. Însă, instanța a decis că soțul Simonei Halep nu este tatăl copilului. 

Toni Iuruc a cunoscut-o pe Simona Halep la câteva luni după ce s-a despărțit de fosta soție, Liana. Cei doi formează un cuplu din 2018, oficializând relația abia anul trecut. Acesta speră ca mariajul alături de frumoasa sa soție să fie cu noroc, Iuruc fiind înșelat anterior. În ceea ce o privește pe celebra tenismenă, Simona a avut mai multe relații serioase de-a lungul timpului. Prima ei dragoste a fost Andrei Mlendea, însă cei doi s-au despărțit la scurt timp și s-au împăcat din nou. Acesta a fost pentru o perioadă antrenorul tenismenei și s-a speculat că tatăl Simonei l-ar fi concediat. Al doilea bărbat din viața lui Halep, a fost Costa Sponte, implicat de asemenea în afaceri. Toni Iuruc este ultimul bărbat din viața vedetei, lângă care își dorește și un copil.

Averea impresionantă a omului de afaceri

Toni Iuruc  în vârstă de 42 ani deține șase firme în România în domeniul imobiliarelor, dintre care una fiind în publicitate. Se speculează că averea acestuia este de ordinul milioanelor de euro. Omul de afaceri a fost îndrumat de către mama acestuia în domeniul imobiliarelor. Femeia ar deține una din cele mai exclusiviste imobile din lângă Grădina Zoologică, din zona Otopeni. În 2019, familia Iuruc ar fi înregistrat la ANAF o cifră de afaceri de un milion de lei și un profit de 150.000 lei. Genica Iuruc, în același an avea datorii la fel de mari, ridicându-se la 2.1 milioane de lei către stat. Din domeniul imobiliarelor, Toni Iuruc ar încasa lunar 100.000 euro lunar, doar din închirierea spațiilor.

Bărbatul are o pasiune pentru mașinile de lux, valoarea acestora ridicându-se la câteva mii de euro. Pe de altă parte, averea Simonei Halep până 2021 s-ar fi ridicat la peste 37 milioane de dolari doar din tenis. Vedeta i-a făcut cadou tatălui său un Bentley de 300.000 de euro, în anul 2019. Halep conduce un Porsche electric de 150.000 de euro pe care îl ia la antrenamente. 

Deși s-ar fi speculat că Toni Iuruc are doi copii din căsătoriile anterioare, milionarul are unul singur din primul mariaj. Simona a declarat că își dorește doi copii alături de soțul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *