Prima pagină » Stiri si curiozitati » Câți copii are Liviu Vârciu. Artistul are toate motivele să fie mândru

Câți copii are Liviu Vârciu. Artistul are toate motivele să fie mândru

19 mai 2021, 14:06,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Liviu Vârciu are trei copii și se poate considera un tată împlinit. Vedeta a devenit părinte pentru a treia oară anul trecut când Anda Călin a adus pe lume un băiețel. Faptul că într-un final a reușit să aibă și un băiețel a fost un motiv de mândrie și de maximă bucurie pentru cântăreț.

Varciu mai are două fete pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu are copii cu două femei

Marele Don Juan are copii din două relații diferite. Carmina Maria, care a împlinit 19 ani de curând, este rezultatul relației lui Liviu Varciu cu Ami. Pe vremea când junele făcea parte din formația L.A. a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de una din fanele sale, de profesie model.

De curând, Vârciu s-a căsătorit cu Anda Călin care i-a dăruit o fetiță Anastasia și un băiețel pe nume Liviu Matei.

„Pe fiul meu îl cheamă Liviu Matei. Vârciu Liviu Matei. Eu îl strig Liviu. Am zis că îi pun și Matei, că poate dacă atunci când o să se facă mare se întâlnește cu vreunul care nu e fanul meu, să-i zică că îl cheamă Matei. „Cum te cheamă?”, „Matei”.

Dacă e fanul meu, să-i zică că-l cheamă Liviu. Nu, să-i dau și ocazia asta, că poate zice: „Mi-ai pus Liviu. Lasă-mă în pace, nu vreau să fiu Liviu Vârciu!””, a spus artistul.

Vedeta TV se declară un părinte extrem de responsabil

Deși în presă au apărut mai multe articole potrivit cărora relația lui cu fiica cea mare s-a răcit Vârciu se declară un părinte extrem de responsabil.

„Da, mă mut în București dar nu mi-a cumpărat tata apartament. Cel mai probabil o să locuiesc cu chirie. În ceea ce privește apartamentul, el a făcut reclama la el și cam asta a fost tot. Nu, nu mi-a cumpărat apartament sau cum se zvonea că a cheltuit 100.000 de euro pe el. O aștept (n.r. mașina) de 2 luni.

Am luat permisul de conducere de trei luni aproape și mi-a promis că îmi cumpără mașina în ziua în care am împlinit 18 ani”, a declarat Carmina la momentul respectiv. Artisul se mândrește cu Carmina și este foarte grijuliu în ceea ce privește relațiile pe care aceasta le are.

Daca până acum a fost tată de fete, Vârciu are toate motivele să fie mândru că are cine să îi ducă numele mai departe.

Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin din 2016, iar din 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-l ajuta cu bani pentru pelicula ”Zăpadă, ceai și dragoste”.

Cine este Liviu Vârciu

Liviu Varciu s-a născut pe 18 martie 1981, în Constanța. Acesta este un actor și cântăreț român extrem de apreciat. În anul 1998 împreună cu Aurelian Ciocan a înființat trupa L.A. după care l-au cooptat în acest proiect muzical și pe Adrian Zainea.

La un an de la înființare împreună cu casa de discuri Alpha Sound au lansat pe piața muzicală albumul „Femeia”, care a bătut toate recordurile în vânzări de până atunci de pe piața muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A. care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.

În 2002 trupa a decis să își schimbe radical stilul și imaginea. Au publicat și o carte despre viața și cariera lor intitulată „Toată viața mea”. În 2001 au obținut premiul pentru „Cel mai bun album de muzică de petrecere”. Doi ani mai târziu au primit premiul pentru „Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003”.

Liviu Vârciu are trei copii din două relații diferite și se poate considera un tată împlinit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *