Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți copii are Laurențiu Reghecampf și cu cine. Adevărul despre viața de familie a antrenorului

Câți copii are Laurențiu Reghecampf și cu cine. Adevărul despre viața de familie a antrenorului

06 oct. 2023, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf radiază de fericire în aceste momente, după ce a anunțat sexul bebelușului și că va deveni tată pentru a patra oară. Antrenorul se bucură de o carieră de succes și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc. Iată câți copii are, de fapt, Laurențiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit prima dată cu Mariana Pfeiffer, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2007. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță, care din păcate s-a stins din viață la vârsta de un an, dar și un băiat, Luca Reghecampf.

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Antrenorul a trecut prin momente grele atunci când și-a pierdut fiica și și-a revenit cu greu din șoc.

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Analisa a murit la un an și două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea Tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimi, și ne-am dat seama pe la șase luni, obosea când mânca și ne-am dat seama că are o problemă”, mărturisea Laurențiu Reghecampf pe atunci.

Adevărul despre viața de familie a lui Laurențiu Reghecampf

După ce a divorțat de prima soție, Laurențiu Reghecampf, s-a căsătorit cu Anamaria Prodan. Căsnicia lor a durat 15 ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat Laurențiu Reghecampf Jr., Bebeto, așa cum au alintat încă de mic. Divorțul dintre cei doi a fost unul tumultos, iar acum Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Caciuc, cea care l-a făcut tată pe 19 mai 2022.

Laurențiu Reghecampf are un băiețel cu Corina Caciuc, pe micuțul Liam, care le umple sufletul de bucurie. Antrenorul a dat vestea cea mare că va deveni tată pentru a patra oară, iar astăzi, 6 octombrie, a dezvăluit sexul bebelușului.

Laurențiu Reghecampf va fi tot tată de băiat, iar antrenorul își va ține cel de-al patrulea copil în brațe peste doar câteva luni. Anunțul a fost postat pe rețelele de socializare. Cei doi au ales un tort spectaculos cu un mesaj special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024