Prima pagină » Cancan » Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Vedeta vrea să mai devină mamă

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Vedeta vrea să mai devină mamă

24 iun. 2021, 15:42,
în Cancan

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Deși a avut parte de dezamăgiri în plan emoțional, trăiește acum o frumoasă poveste de iubire alături de Adrian Brâncoveanu. Ea își dorește să mai aibă copii cu iubitul ei, deși mai are o fiică biologică, pe Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Totuși, ea mai are doi copii, de care nu mulți știu.

Andreea Marin a adoptat doi copii

Andreea Marin este o femeie cunoscută, care se bucură de mare succes și are o mulțime de fani. Dacă ea are tot ce își dorește, a demonstrat de foarte multe ori că este o persoană cu un suflet mare și vrea să îi vadă și pe alții fericiți.

Astfel, Zâna și-a dorit să ajute așa cum a putut de câte ori a avut ocazia. Printre faptele sale bune se numără și adopția a doi copii, lucru pe care nu mulți îl știu. Când a mers în Africa, a rămas surprinsă de povestea unei fetițe, pe care a adoptat-o de la distanță. La fel a făcut și cu un băiat din China. Se ocupă de cei doi atât în ceea ce privește educația lor, cât și din punct de vedere financiar, deși nu le este aproape fizic prea mult.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă.

Zâna vrea să aibă copii cu iubitul ei

Andreea Marin se iubește de ani buni cu Adrian Brâncoveanu. Au o relație frumoasă și liniștită și niciodată nu au apărut vorbe rele despre ei. Deși nu se gândesc serios la căsătorie și nu au deloc încredere într-un act, au planuri mari în ceea ce privesc copiii.

Atât ei, cât și fiica Andreei cu Ștefan Bănică își doresc un nou membru în familie. Andreea este împăcată cu relația ei și cu omul de lângă ea, pentru că este o persoană calmă, căreia îi place discreția și care a învățat-o să iubească altfel.

„El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *