Prima pagină » Cancan » Câți copii are Cristiano Ronaldo? Detalii mai puțin știute din copilăria fotbalistului

Câți copii are Cristiano Ronaldo? Detalii mai puțin știute din copilăria fotbalistului

17 aug. 2022, 16:30,
în Cancan

Mulți internauți s-au întrebat câți copii are Cristiano Ronaldo. Acesta este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, având o carieră de succes. Bărbatul are un copil cu o femeie a cărei identitate nu este cunoscută, iar ceilalți sunt împreună cu partenera sa Georgiana Rodriguez.

Cu toate că este foarte cunoscut, sportivul a trecut prin momente foarte dificile în copilărie. Cristiano Ronaldo a trebuit să facă față unor clipe grele de la o vârstă fragedă, mai exact de la 14 ani.

Câți copii are Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronlado este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume. Acesta este urmărit de 476 de milioane de persoane pe Instagram. Sportivul are o carieră înfloritoare, fiind unul din cei mai râvniți atacanți. Bărbatul are o carieră de succes, fiind împlinit pe plan profesional. În ceea ce privește viața personală, multe persoane s-au întrebat câți copii are Criasto Ronaldo. Acesta este împreună cu Georgina Rodriguez și are cinci copii alături de frumoasa sa parteneră. Fotbalistul are doi băieți și trei fete. În urmă cu câteva luni, iubita sa a adus pe lume o pereche de gemeni, dar din nefericire băiețelul s-a stins din viață. 

Bărbatul a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 25 ani, când a venit pe lume Cristiano Jr., însă identitatea mamei sale nu este cunoscută. S-a speculat că fiul cel mare al vedetei a fost făcut printr-o mamă surogat sau că fotbalistul ar fi plătit suma de 10 milioane sterline pentru ca femeia să rămână anonimă. 

„Oamenii speculează că am fost cu această fată sau că a existat o mamă surogat. Când Cristiano Jr. va crește îi voi spune tot adevărul pentru că merită. E fiul meu, dar nu voi spune aceste lucruri doar pentru că așa vor unii oameni”, a declarat Cristiano Ronaldo. 

La 10 ani, după venirea pe lume a primului său fiu, s-au născut gemenii pe care îi are cu Georgina. La momentul de față, cei doi micuți au patru ani. Ulterior, au existat zvonuri că familia bărbatului este posibil să se mărească. la puțin timp după, vedeta a declarat că a devenit din nou tată a unei fetițe pe nume Alana Martina. 

Prin ce momente dificile a trecut fotbalistul în copilărie

Cristiana Ronaldo a trecut prin clipe dificile atunci când era adolescent. La doar 14 ani, fotbalistul a resimțit răutatea societății, fiind ridiculizat pentru accentul pe care îl avea. Ulterior, acesta a primit o lovitură grea când tatăl său a căzut în patima alcoolului, iar fratele său Hugo a devenit dependent de substanțe interzise. Sportivului i-a fost foarte dificil deoarece la acea perioadă se afla în Lisabona, singur. 

La un an după, medicii i-au găsit o problemă la inimă. Dacă nu se opera la timp, risca să nu mai poată juca niciodată fotbal. La 20 ani, vedeta a primit tragica veste că tatăl său a murit. În același an, sportivul a fost acuzat de către o femeie că a abuzat-o sexual. Ulterior, a fost absolvit de orice vină și s-a aflat că de fapt dorea doar bani. 

Întrebarea „câți copii are Cristiano Ronaldo”a fost pe buzele multor persoane. Bărbatul are o familie minută alături de partenera sa. Cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, acesta i-a făcut unul dintre cele mai inedite cadouri, chipul Georginei, a fost proiectat pe Burj Khalifa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *