Prima pagină » Cancan » Câți copii are Andreea Berecleanu. Ce spune vedeta despre relația cu tatăl lor, celebrul prezentator Andrei Zaharescu

Câți copii are Andreea Berecleanu. Ce spune vedeta despre relația cu tatăl lor, celebrul prezentator Andrei Zaharescu

02 dec. 2021, 11:01,
în Cancan

Este extrem de discretă în ceea ce privește viața privată, iar multă lume se întreabă câți copii are Andreea Berecleanu. Cu o carieră de succes în televiziune, aceasta a fost mereu în atenția publicului.  

După divorțul de fostul ei partener de viață, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața și are o căsnicie frumoasă alături de medicul Constantin Stan. Dincolo de lumea mondenă, este o soție și o mamă devotată copiilor săi. Iată ce spune vedeta despre relația cu tatăl lor, celebrul prezentator Andrei Zaharescu.

Andreea Berecleanu are doi copii de care este tare mândră

Frumoasa prezentatoare de știri Andreea Berecleanu are doi copii din mariajul cu Andrei Zaharescu. După separarea definitiva de tatăl copiilor ei, aceasta s-a concentrat mai mult pe planul personal. Se pare că vedeta a ținut cont de părerile celor doi copii, Eva și Petru Zaharescu, atunci când a decis să se căsătorească cu celebrul medic Constantin Stan.

„Constantin m-a cerut în căsătorie imediat după ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amânat răspunsul DA, pe care, oricum, Constantin îl știa și îl simțea. După trei ani de conviețuire, noi doi și copiii, am decis că este momentul potrivit pentru acest pas. Și am avut dreptate.

Copiii mei erau pregătiți și au primit vestea firesc și cu multă bucurie. Constantin este un om corect și iubitor, cald. Era imposibil să-l respingi. Copiii au simțit asta, nu a fost nevoie de prea multe vorbe. Iar el a trăit emoția unui părinte aflat la început de drum. Petru avea 8 ani, Eva avea 12. Erau încă mici, personalitatea lor începea să prindă contur și aveau nevoie de un reper puternic, în afară de cel al mamei”, a mărturisit Andreea Berecleanu.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 are o familie frumoasă și se bucură de succes în televiziune. Mai mult, aceasta este extrem de activă pe Instagram unde are un număr impresionant de urmăritori.

La vârsta de 46 de ani, Andreea Berecleanu se declară o femeie împlinită, reușind să îmbine perfect planul profesional cu cel personal.

Ce relație au copiii prezentatoarei de știri cu tatăl lor, celebrul Andrei Zaharescu

Divorțul Andreei Berecleanu de fostul prezentator Andrei Zaharescu i-a afectat enorm pe cei doi copii. Eva și Petru Zaharescu au simțit lipsa tatălui și au suferit deoarece acesta nu a ținut legătura cu ei o perioadă de timp.

Andreea Berecleanu a mărturisit în cadrul unui interviu cum a fost în perioada cea mai grea din viața copiilor ei, dar și faptul că Andrei Zaharescu nu și-a asumat rolul de tată după divorț.

Din spusele vedetei, copii nu au o relație apropiată cu tatăl lor, existând mai multe tensiuni și conflicte în trecut. 

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun.”, a declarat prezentatoarea de știri.

În ceea ce privește relația Andreei Berecleanu cu cei doi copii, aceasta a recunoscut că nu este o mamă perfecta, dar încearcă să le fie un model. Mai mult, fosta prezentatoare de la Antena 1 a recunoscut că pe lângă rolul de mamă, este și o bună prietenă pentru Eva și Petru.

„Am greșit ca mamă, cu siguranță. (…) Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. (…)

Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.”, a declarat aceasta.

Andreea Berecleanu are doi copii din căsnicia cu fostul prezentator Andrei Zaharescu. În prezent, vedeta și-a refăcut viața alături de medicul estetician Constantin Stan, fiind o soție și o mamă devotată. Prezentatoarea de știri de la Prima Tv se bucură de succes, fiind extrem de apreciată de public.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024