Prima pagină » Cancan » Câți copii are Adina Alberts? Secretele din viața privată a acesteia

Câți copii are Adina Alberts? Secretele din viața privată a acesteia

28 oct. 2021, 10:21,
BZI.ro, în Cancan

Cu o carieră impresionantă în domeniul medical și o profesie de succes, multă lume se întreabă câți copii are Adina Alberts. Celebră pentru performanțele în chirurgia plastică, reconstructivă și estetică, Adina Alberts este o femeie de succes, dar de un real interes sunt și secretele din viața privată a acesteia.

Dincolo de profesia pe care o are și de aparițiile la tv, Adina Alberts este căsătorită cu celebrul om de afaceri Viorel Cataramă și formează de mai mulți ani un cuplu controversat.

Câți copii are frumoasa Adina Alberts

Adina Alberts a demonstrat până la această vârstă că este o femeie de succes. Aceasta s-a făcut remarcată în lumea medicală prin numeroasele premii și titluri obținute, dar și prin seriozitatea cu care se implică în proiecte filantropice.

Soția celebrului Viorel Cataramă este și o bună antreprenoare. Ea deține o clinică de nișă în București și este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă.

Mai mult decât atât, în anul 2020 Adina Alberts a pus bazele unei asociații de binefaceri care îi poartă numele, prin intermediul căreia oferă ajutor persoanelor vârstnice. 

Pe lângă profesia pe care o are, Adina Alberts este o mamă și o soție devotată. Aceasta este căsătorită cu Viorel Cataramă din anul 2013 și au împreună o fetiță, pe Briana Maria, de care sunt tare mândri. 

Cei doi au fost în atenția publicului de mai multe ori după ce Viorel Cataramă a luat niște decizii care nu au fost în acord cu celebrul medic.

De asemenea, trecutul amoros al acestora este unul plin de peripeții. Viorel Cataramă mai are trei copii din alte căsnicii. Afaceristul are un băiat din relația cu Adela Surugiu și două fete dintr-o căsătorie anterioară.

În pofida tensiunilor care au existat, Adina Alberts este extrem de mândră de soțul ei și de fiica Briana, care este extrem de răsfățată de celebrul afacerist. 

Ce spune celebrul medic despre viața ei privată

Dacă pe plan profesional lucrurile sunt echilibrate, se pare că viața personală a Adinei Alberts este mult mai palpitantă. Căsnicia cu Viorel Cataramă i-a adus și mai multă celebritate, iar deciziile soțului ei au provocat multe controverse în spațiul public.

Adina Alberts recunoaște într-un interviu că de multe ori nu a fost de acord cu ideile soțului, dar a reușit să depășească tensiunile dintre ei ținând cont de profesiile diferite pe care le au:

„De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui”, a declarat celebrul medic estetician.

Se pare că cei doi au avut nenumărate discuții în contradictoriu și în ceea ce privește pandemia. Afaceristul Viorel Cataramă a decis la un moment dat să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra că virusul nu este atât de periculos, spre indignarea soției sale, medic de profesie.

Adina Alberts, extrem de vehementă cu privire la Covid

La rândul ei, Adina Alberts și-a exprimat punctul de vedere cu privire la Covid și la vaccinurile împotriva acestui virus, propunând o schemă de tratament care a provocat controverse în rândul colegilor ei de breaslă, printre care și medicul Adrian Marinescu.

Extrem de sinceră și deschisă, soția afaceristului a declarat în presă că nu a fost de acord cu decizia lui Viorel Cataramă de a se infecta cu noul virus pentru a demonstra tuturor că nu este atât de nociv. 

„Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că “am făcut din țânțar, armăsar”. Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul (…) Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant”, a mărturisit Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts este o prezență remarcabilă în lumea medicală, dar și în spațiul media din România. Secretele din viața privată a acesteia, căsnicia și copiii pe care îi are au reprezentat un real interes pentru publicul larg. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024