Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câţi bani primea, de fapt, Emil Gabor de la fiicele lui. Suma i-a uimit pe mulţi

Câţi bani primea, de fapt, Emil Gabor de la fiicele lui. Suma i-a uimit pe mulţi

01 iul. 2020, 09:36,
în Cancan ultimă oră

Bani Emil Gabor. Mulţi au rămas fără cuvinte după ce au aflat ce sumă primea, de fapt, Emil Gabor de la Monica şi Ramona. După ce mama lor a avut parte de o moarte subită şi parcă urmărită de blestem, acum surorile Gabor şi-au pierdut şi tatăl. Deşi bărbatul era recunoscut pentru problemele cu alcoolul, fiicele lui suferă enorm după ce el a murit.

Câţi bani primea, de fapt, Emil Gabor de la fiicele lui. Suma i-a uimit pe mulţi
„Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele”, a declarat un apropiat al răposatului, conform wowbiz.ro. Cu toate că Ramona Gabor duce un trai de lux, după ce şi-a deschis afacere în Dubai, iar sora ei, Monica, s-ar fi căsătorit cu milionarul Mr Pink, tatăl lor primea lunar o sumă umilitoare. Conform aceleiaşi surse, bărbatul incasa doar 400 de lei din partea celor două surori. Suficient cât să nu aibă bani de alcool, dar prea puţin cred unii ca să îi fie de ajutor.

Bani Emil Gabor. Din păcate pentru ele, Ramona şi Monica nu au putut ajunge la înmormântare. Sora lor din România s-a ocupat de toate cele necesare. De altfel, Ramona Gabor a ţinut să îi mulţumească acesteia şi printr-un mesaj postat pe contul ei de Instagram. Cei care i-au găsit trupul neînsufleţit al lui Emil Gabor au avut parte de un şoc. „El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Fetele n-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct”, a spus cel mai bun prieten al lui Emil Gabor pentru Antena Stars, după ce s-a aflat de moartea bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`