Prima pagină » Cancan » Câţi bani le da Ilie Năstase fetelor sale pe care le are împreună cu Amalia

Câţi bani le da Ilie Năstase fetelor sale pe care le are împreună cu Amalia

14 sept. 2020, 15:37,
în Cancan

Ilie Năstase este una dintre cele mai iubite dar şi controversate personaje din viaţa publică din România. Fostul tenismen a avut de-a lungul timpului mai multe relaţii din care au rezultat cinci copii. Chiar dacă are mai mulţi moştenitori, se pare că Ilie Năstase este mai apropiat de fiicele pe care le are cu Amalia. Acesta le da fiicelor sale, Emmei şi Alessiei, aproximativ un million de euro pe an.

Ilie Năstase este considerat unul dintre cei mai iubiţi tenismeni ai României din toate timpurile. Este cunoscut pentru reuşitele sale pe plan profesional, dar şi pentru cele pe plan personal.

Ilie Năstase s-a iubit cu foarte multe femei de-a lungul timpului, iar din aceste relaţii au rezultat şi mai mulţi copii. Fostul tenismen are patru fete şi un băiat, iar în fiecare an, el scoate din buzunar sume colosale pentru aceştia.

Câţi bani le da Ilie Năstase fetelor sale

Ilie Năstase a avut o viaţă extrem de tumultuoasa, gurile rele vorbind ca prin patul fostului jucător de tenis ar fi trecut peste 2.500 de femei.

Din câteva relaţii mai seriase pe care le-a avut, au rezultat 5 copii. Fostele sale partenere au numai cuvinte de laudă la adresa lui, însă de departe cea mai importantă calitate este că mereu a fost un tată dedicat. Chiar dacă nu petrece mult timp cu copiii săi, Ilie Năstase are grijă întotdeauna că acestora să nu le lipsească nimic.

Astfel, el le-a cumpărat copiilor săi proprietăţi, i-a trimis la cele mai bune şcoli ale lumii, iar pe unii dintre ei i-a ajutat să demareze propriile afaceri.

Totodată, Ilie Năstase nu a uitat nici de mamele copiilor, pe care le-a ajutat şi le-a asigurat tot confortul. Se pare că, dintre cei cinci moştenitori, fostul tenismen este cel mai apropiat de fiicele pe care le are cu Amalia. Astfel, conform apropiaţilor, acesta le-ar da fiicelor sale, Emmei şi Alessiei, aproximativ un million de euro pe an. În aceşti bani intra taxa la şcoală privată, plata bonelor şi a şoferilor, cursurile private şi taxele la sporturile pe care cele două le practică pe lângă multe altele.

Ilie Năstase, din nou tătic?: „Aş vrea să fac o fetiţă, să o facem a doua Simona Halep”

Celebrul tenismen a făcut mărturisiri uluitoare, iar fanii au rămas masca. Nu de alta, dar… Ioana Simion ar putea fi însărcinată!

S-a căsătorit cu aleasa inimii sale, iar acum are planuri mari! Ilie Năstase a mărturisit, în direct, că îşi doreşte să devină din nou tătic. Celebrul tenismen îşi doreşte încă o fetiţă, care să îi calce pe urme. Imediat, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Ioana a rămas deja însărcinată.

„Ne înţelegem foarte bine! Suntem de aceeaşi vârstă. Dacă o fură unul care este mai şmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem şi un copil, cu mare drag. Aş vrea să fac o fetiţă, să o facem a doua Simona Halep”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Ce avere are Ilie Năstase

Pe lângă apartamentele de lux pe care le deţine, Ilie Năstase este un împătimit al bijuteriilor scumpe, precum şi al automobilelor luxoase.

Fostul lider în clasamentul ATP deţine un teren de 1.000 de metri pătraţi în Moeciu de Jos, precum şi o casă în Capitala şi o alta de vacanţă, în Mamaia. La capitolul bijuterii, Ilie Năstase se lauda cu ceasuri în valoare de 150.000 de euro, cu diverse bijuterii de 100.000 de euro şi cu tablouri în valoarea de 50.000 de euro.

De asemenea, Ilie Năstase este proprietarul unui BMW Z3, unui Mini Cooper, unui BMW X6 şi unei motociclete. Iar în banca are deschise trei conturi: unul cu 613.000 de lei (129.000 de euro), al doilea cu 35.000 de euro şi ultimul cu 187.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *