Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți bani încasează Saveta Bogdan. Artista nu mai poate să facă fața cheltuielilor: „E greu, dar mă descurc”

Câți bani încasează Saveta Bogdan. Artista nu mai poate să facă fața cheltuielilor: „E greu, dar mă descurc”

03 apr. 2022, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite și renumite interprete de muzică populară. Vocea și talentul artistei sunt apreciate nu numai în România, dar și în SUA.

Saveta Bogdan are o pensie extrem de mică

Vedeta are o stea pe Aleea Celebrităților din Hollywood. Americanii s-au lăsat cuceriți de farmecul cântăreței.

Saveta Bogdan a reușit să-și construiască o carieră de succes și este așteptată în mai multe țări și orașe. Se pare că veniturile artistei nu se potrivesc statutului ei. Femeia încasează o pensie extrem de mică.

Interpreta a recunoscut, în cadrul unui interviu, că nu prea se descurcă cu banii încasați de la stat. Vedeta nu poate să-și permită un trai decent este nevoită să se limiteze.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri.

Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a mărturisit Saveta Bogdan.

Cel mai frumos cadou din viața vedetei

Saveta Bogdan are 76 de ani și nevoită să muncească ca să-și asigure condiții decente de trai. Aceasta se bucură de oportunitatea de a cânta la diferite evenimente.

„În martie va fi gata steaua de pe Aleea Personalităților. Le-am dat numele exact și imediat cum e gata, cei care se ocupă o fotografiază și îmi vor trimite. Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară.

Am cântat la ei acolo și fără să cunoască limba, americanii s-au prins în horă și dansau în jurul meu. Le-a plăcut atât de mult de mine, costumul popular și spectacolul live pe care l-am făcut și mi-au oferit cel mai frumos cadou din viața mea’, a afirmat Saveta Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *