Prima pagină » Cancan » Câți bani i-au oferit Elenei Udrea şefii de la Antena 1 pentru apariţia la Revelionul lui Dan Negru

Câți bani i-au oferit Elenei Udrea şefii de la Antena 1 pentru apariţia la Revelionul lui Dan Negru

04 ian. 2021, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Câți bani i-au oferit Elenei Udrea şefii de la Antena 1 pentru apariţia la Revelionul lui Dan Negru. Aceasta a fost invitată surpriza în cadrul emisiunii ce a avut loc la trecerea dintre ani. Fostă șefă a Cancelariei Prezidențiale a interpretat rolul ”vrăjitoarei” alături de alte vedete din showbiz-ul românesc.

Elena Udrea a acceptat invitația lui Dan Negru și și-a intrat foarte bine în rol. A venit împreună cu Adrian Alexandrov care a încurajat-o și susținut-o în permanență.

Câți bani i-au oferit Elenei Udrea şefii de la Antena 1

Echipa de la machiaj a petrecut cinci ore pentru a-i oferi Elenei Udrea un look cât mai autentic şi anume cel de vrăjitoare. Pentru trei ore, aceasta nu a avut voie să mănânce şi a băut apa doar cu paiul. Șefii Antena 1 au avut mari emoții privind onorariul ei și i-au făcut o ofertă de 2500 de euro. Însă, Elena Udrea a refuzat să fie plătită și le-a mărturisit producătorilor că a venit de dragul fetiței sale și preferă ca sumă să fie donată copiilor nevoiași.

”Elena și-a luat rolul în serios, a stat cuminte la machiaj timp de 5 ore, a învățat textul primit, apoi a mai așteptat alte 3 ore ca să-i vină rândul la filmare. Deși ceilalți artiști au primit sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de euro, Elena a refuzat suma maximă de 2.500 de euro.

A menționat că n-a venit pentru bani, ci de dragul fetiței ei, Maria, și că ar dori mai degrabă ca suma oferită să fie donată copiilor săraci. Alături de Elena, în toată această aventură, a stat Adrian Alexandrov, soțul ei. Elena Udrea n-a putut să mănânce nimic timp de 8 ore, doar a băut apă cu paiul”, au mărturisit surse din cadrul Antenei 1 pentru playtech.ro.

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani

Câți bani i-au oferit Elenei Udrea şefii de la Antena 1 nu a contat pentru fostă șefă a Cancelariei Prezidențiale care a venit la emisiune de dragul fetiţei ei.

Elena Udrea a devenit mamă în septembrie 2018, la 44 de ani. Fostul consilier prezidențial a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Eva Maria. Elena Udrea a urmat un tratament la o clinică de fertilizare, iar sarcina nu a fost lipsită de probleme.

Fostă șefă a Cancelariei de la Cotroceni transmitea din Costa Râca, unde s-a aflat pe timpul sarcinii, că a pierdut unul dintre gemeni la doar câteva săptămâni după ce a aflat că va deveni mămică.

”Am fost luați prin surprindere când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit Elena Udrea pentru VIVA!, în ziua în care a născut-o pe fiica sa.

Ce răspuns a dat Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita președintelui

În urmă cu 15 ani, Elena Udrea a fost întrebată, într-un interviu pentru Academia Cațavencu, dacă a fost iubita președintelui. Atunci ea s-a eschivat spunând că va răspunde peste 10 ani. Când a fost întrebată din nou, în urmă cu 5 ani, ea a răspuns că nu-și mai aduce aminte de interviu. Acum, după 15 ani, Denise Rifai a revenit cu marea întrebare: „Ați fost iubita președintelui?”.

„Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu-și dă seama cât de mult umor am și de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc ce a vrut să spună cu asta. Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump, lumea a interpretat răspunsul meu. După aceea conculuzia a fost că a fost atât de nepotrivit răspunsul meu că mi-a părut rău că am făcut gluma.

Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Pentru tot ce am realizat eu în cariera mea politică, pentru că, după copilul meu, este ce mi-am dorit mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu. Deci este cel mai important om din viața mea. Dar relația a fost una extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot”, a răspuns Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *