Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți bani cer fetele de la A.S.I.A. pentru un recital de 45 de minute. Suma este fabuloasă

Câți bani cer fetele de la A.S.I.A. pentru un recital de 45 de minute. Suma este fabuloasă

24 feb. 2023, 18:46,
în Cancan ultimă oră

Trupa A.S.I.A. a fost înființată de compozitorul Adrian Ordean și bateristul Florin Ionescu pe data de 8 martie 1999 și inițial era compusă din Anca Neacșu, Sorana Darclee, Irina Nicolae și Anemona Niculescu.

După un an, Anemona a părăsit trupa, iar în locul ei a venit Alexandra Potora. Ulterior, și Alexandra a decis să părăsească trupa A.S.I.A. și a venit Alina Crișan.

Trupa A.S.I.A. se reunește

În 2006, trupa A.S.I.A. s-a destrămat și fiecare membră a încercat alte proiecte muzicale independente. În ceea ce o privește pe Irina Nicolae, care a fost în formație din 1999 până în 2005, ea locuiește în Budapesta, alături de soțul ei, Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și fiica lor, Scarlett Maria.

Recent, Sorana Darclee, una dintre membrele trupei, a anunțat că trupa A.S.I.A. se reunește în cadrul unui concert memorabil care va avea loc pe 6 martie. De această dată, artista, alături de Anca Neacșu, Ianna Novac și Anemona Niculescu se unesc pentru a readuce la viață fenomenul A.S.I.A..

„Fenomenul A.S.I.A. revine în data de 6 martie 2023, în forță, printr-un concert memorabil la Sala Palatului la exact 25 de ani de la lansarea trupei pe piața românească. Cu un sound nou, cele 4 fete care au scris istorie în muzica pop vor cânta celebrele lor hituri care le-au adus un imens succes pe piața românească, dar și alte câteva surprize muzicale pe care le-au pregătit pentru fani, toate acestea vor răsuna pe 6 martie la Sala Palatului, de la ora 19. Un concert pe care nu trebuie să-l ratați!”, a scris Sorana Darclee pe Facebook.

Câți bani cer fetele de la A.S.I.A. pentru un recital de 45 de minute

Interesul pentru acest concert pare a fi destul de mare, o bună parte datorându-se și controversei recente legate de absența Irinei Nicolae. Potrivit presei mondene, din cele aproape 4.000 de bilete puse în vânzare, mai sunt disponibile în jur de 700 de bilete, la prețuri cuprinse între 199 lei, la categoria VIP, și 79 de lei, la cat. 3.

„Trupa ASIA a fost mereu foarte îndrăgită. Fetele au acum o revenire spectaculoasă. Am văzut că s-au vândut foarte bine biletele de la Sala Palatului. Pentru început, ele nu pot funcționa fără acest onorariu minim, de 5.000 de euro, pentru că au și echipă și instrumentiști. În urmă cu 25 de ani, la debut, trupa ASIA lua 800 de dolari. Dar, cam cu atât erau plătite atunci toate trupele de succes ale vremii, pentru un show de 45 de minute. Pe atunci, nu erau discrepanțele acestea mari. Acum, unii artiști iau 5.000 de euro, alții, chiar și 15.000 de euro, dacă au o echipă mai mare în spate”, a declarat pentru Playtech Știri un vestit impresar, care a mai colaborat în trecut cu trupa A.S.I.A..

Care este onorariul Ancăi Neacșu, solista trupei A.S.I.A

Aceeași persoană a mai dezvăluit, exclusiv pentru sursa citată, și care este onorariul Ancăi Neacșu, solista trupei ASIA, care are și o carieră solo.

„Anca mai cântă și pe cont propriu, va merge în paralel cu A.S.I.A. Pentru ea, revenirea trupei ASIA este un lucru bun, sunt șanse să îi mai crească și onorariul la concertele unde cântă singură. Ea câștigă acum 1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute, toată lumea merge pe acest timp, de 45 de minute. Anca interpretează la nunți și piesele trupei ASIA, nuntașii vor „Ia cu tine și inima mea”, dar mai are și câteva melodii din repertoriul internațional. Anca Neacșu este foarte solicitată la zilele orașelor. Acum se lucrează la bugetele pentru aceste spectacole în aer liber. Însă, ea își păstrează onorariul de 1.500 de euro și la acest gen de evenimente artistice”, a precizat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024