Prima pagină » Cultural » Câți bani câștigau Dinu și Deea Maxer. Ce afaceri gestionau cei doi

Câți bani câștigau Dinu și Deea Maxer. Ce afaceri gestionau cei doi

31 mart. 2023, 09:35,
în Cultural

Dinu și Deea Maxer divorțează după o relație de 18 ani. Acest lucru a surprins pe toată lumea, cuplul fiind extrem de apreciat de cei apropiați și nu numai. Cu ceva timp în urmă, Dinu Maxer a vorbit despre afacerile familiei și despre sumele care le intră în cont. Anunțul separării a venit pe data de 28 martie, la aceeași dată când au fost semnate și actele de divorț.

Pentru a nu lasă loc de alte interpretări, Dinu a ales să facă o serie de precizări și să explice ce s-a întâmplat cu adevărat în mariajul lor.

Câți bani câștigau Dinu și Deea Maxer

Cuplul a reușit de-a lungul timpului să pună pe picioare o afacere care le aducea un venit frumușel. Cu ceva timp în urmă, Dinu povestea cât de mândru este de soția lui și de ce a reușit să facă aceasta din punct de vedere financiar.

„Sunt foarte mândru de soția mea! Faptul că Deea a reușit în acest sistem este prin faptul că este foarte încântată și de produse, adică nu e o simplă reclamă, gen influencer. Suma pe care o aduce în casă este de 3000 de euro, dar nu numai Deea câștigă banii ăștia, are o echipă sub ea și inclusiv eu, care sunt în echipa ei, fiindcă mi s-a părut un sistem foarte inteligent făcut, inclusiv eu, luna asta, am venituri, nu care ating miile de euro, dar e bine.

Suntem 3-4 oameni care câștigăm peste 1000 de lei pe lună. În momentul ăsta pot să spun că a devenit o afacere de familie, în care m-am implicat și eu de astăzi 100%.”, a dezvăluit Dinu Maxer pentru wowbiz.ro.

Dinu povestea și cum a luat naștere afacerea lor de familie, dar și cum făceau bani împreună.

„Această reorientare de carieră a venit din cauza lipsei de activitate artistică. Noi avem un reality show, Andreea are o piesă în promovare acum. Adică sunt și mici venituri din drepturile de autor, dar sunt sume mici.

Noi nu am oprit de tot activitatea artistică. În continuare activăm, dar acum cu pandemia nu mai ai cum. Este o oportunitate care i s-a deschis Deei și care la rândul ei, o deschide și oamenilor interesați, oameni care au rămas fără loc de muncă și își doresc să facă bani în acest sistem MLM (Multi Level Marketing). E ridicat la un nivel superior față de ce se întâmplă la firmele concurente. Oamenii pot lucra alături de noi și îi ajutăm, chiar dacă nu au studii de marketing.  E ca un fel de școală, e gratuit ce îi învăț. Deea a făcut proiectul ăsta în primul rând pentru mame, mame casnice, singure, femei care și-au pierdut locul de muncă, femeile din comunitatea ei, care au nevoie de un venit suplimentar. Dacă ea a reușit să câștige bani și fetele care au învățat-o să facă bani din vânzarea asta de produse cosmetice, îngrijire, acum la rândul ei ajută și ea, asta e idee până la urmă. Pe lângă faptul că are rezultat și câștigă bani, a vrut să le ajute și pe ele. Deja sunt rezultate în echipa ei, inclusiv eu, plus alte câteva colege, după o lună de activitate cu Deea, deja își iau primele salarii.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Ce spune Dinu Maxer despre ruptura de Deea

După ce în mediul online s-a tot vehiculat faptul că Deea ar fi avut un amant, Dinu Maxer a ales să rupă tăcerea și să facă primele declarații publice. Cântărețul a precizat faptul că ruptura a avut loc cu multe luni în urmă, însă, cu toate acestea, el a sperat într-o împăcare până în ultima clipă.

„Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea(…) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maisa pe lume”, a declarat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *