Prima pagină » Actualitate » Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok: Vedeta a dat lovitura în online

Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok: Vedeta a dat lovitura în online

25 mart. 2024, 09:52,
BZI.ro, în Actualitate

Oana Zăvoranu nu mai este o prezență obișnuită la emisiunile Tv, dar asta nu înseamnă cu nu este activă, mai ales în mediul online. Deși a renunțat la ieșirile publice care au făcut-o celebră, Oana Zăvăranu s-a reorientat către zone de online, unde are, pe lângă emisiunea de pe Youtube, și cont de Tik Tok care îi aduce sume consistente la final de lună. Tocmai de aceea, mulți fani se întreabă câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok.

Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok

Oana Zăvoranu, care are o casă în filme, nu o duce rău deloc, chiar dacă nu mai apariții la emisiunile de la TV. Frumoasa bruentă a început să posteze conținut video pe rețelele sociale, în special pe Tik Tok care i-a asigurat succesul și îi completează veniturile.

Femeia de afaceri acceptă foarte multe provocări pe Tik Tok și vorbește cu utilizatorii, răspunde la întrebări, intră des pe live-uri, în timpul cărora primește tot felul de cadouri virtuale, puncte care se transformă în bani. Cadourile primite pe Tik Tok se pot cumpăra cu moneda virtuală Tik Tok (Tik Tok Coins). Sunt mai multe tipuri de cadouri, însă doar Diamantele primite sunt convertibile în bani.

Oana Zăvoranu ar fi strâns 1,9 milioane de puncte în perioada 10 – 23 martie 2024, potrivit datelor de pe platformă. Asta înseamnă că veniturile ei au ajuns la 9.500 de dolari.

Din dorința de a strânge multe cadouri virtuale, Oana Zăvoranu intră în sesiune live cu diverse persoane, unele dintre ele publice. Așa s-a întâmplat și când a intrat live cu Dani Mocanu. Cei doi au avut o discuție liberă și sinceră. Aflată la începutul ”carierei” de influencer, manelistul chiar și-a exprimat susținerea față de evoluția sa și a sfătuit-o să nu mai bage în seamă răutățile oamenilor din online. Printre misiunile primite pe Tik Tok, Oana Zăvoranu, care are și un magazin online de haine, a fost provocată să îndeplinească tot felul de misiuni neobișnuite: să spele parbrize sau să își radă sprâncenele.

Reacție pe Instagram la adresa Deliei

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru felul în care își exprimă opiniile, fără să țină cont de reacțiile pe care le stârnește. În mediul online, femeia de afaceri a spus că o admiră pe Delia, însă nu s-a ferit să o critice pe artistă pentru modul în care alege să se exprime, mai ales din punct de vedere vestimentar.

„I s-a urcat rău la cap de când cu banii lu’ bărbată-su, băgatul în seamă de Antene și alții. Și și-o arde așa, mai pe neînțeleasa și interesanta, neinteresată de ce zice lumea dacă merge pe stradă în pijamale, nepieptănată, neîngrijită, șleampătă. Are atitudine de cucu. Nu e genul meu de feminitate. Nu îmi place ce văd că se întâmplă cu ea ACUM. Mi-aș dori să redevină femeia îngrijită care se respectă prin ținută și atitudine”, a transmis Oana Zăvoranu într-un InstaStory, pe contul său de Instagram.

În ceea ce privește activitatea ei din mediul online, mulți fani ai brunetei s-au întrebat câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *