Prima pagină » Cancan » Câți bani câștigă Mirela Vaida. A spus totul în direct

Câți bani câștigă Mirela Vaida. A spus totul în direct

08 oct. 2020, 12:12,
în Cancan

Câți bani câștigă Mirela Vaida din televiziune. Prezentatoarea este de ani buni pe sticla, şi mulţi curioşi au vrut să fle cât încasează de la Antena 1. Vedetă de la Acces direct a dezvăluit totul în direct.

Mirela Vaida este în topul celor mai iubite prezentatoare de la noi din ţară. Fanii acesteia s-au obişnuit ca aceasta să fie o prezenta zilnică pe micul ecran de mai bine de 15 ani.

Câți bani câștigă Mirela Vaida ca prezentatoare în cadrul emisiunii Acces Direct?

Prezentatoarea de la Acces Direct este tot timpul în platourile de filmare sau pe scenă, iar ieri a mărturisit în emisiune de unde își câștigă banii. Vaida a primit tot mai multe acuzaţii pe rețelele de socializare că face reclamă mai multor magazine pentru a obține venituri.

Acum vedetă a dat cărţile pe fata şi a recunoscut ca de cele mai multe ori fotografiile postate care par a fi reclame de fapt sunt pentru a-și sprijini prietenii care au nevoie în această perioadă de mai mulți clienți.

”De câte ori fac o astfel de postare o fac pentru prietena mea, Mirela, și nu pentru a câștiga bani. Eu nu sunt un influencer și nu fac bani de postări, ci foarte rar. Vreau să fiu un pireten bun deoarece trăim vremuri grele. Haideți să ajutăm pe unii oameni”, a spus Mirela Vaida în direct!

”Eu îmi câștig banii de la emisiuni, de la spectacole. Dă doamne să avem ce să muncim, că avem rate și alte impozite!”, a mai spus vedeta la Antena 1.

Câți bani câștigă Mirela Vaida

Show-ul de televiuziune Acces Direct, de pe Antena 1 a avut un rating din ce în ce mai mare de când cu serialul Vulpița. Vedetă a încercat întotdeauna să rămână imparțială atunci când a venit vorba de informații din spatele camerelor de filmat.

Cu toate că este și criticată de unii oameni pentru că a susținut “prostia” celor de la Blăgești, prezentatoarea a rămas imparțială și pe picioarele ei.

”Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă, şi se înmulţeşte cu câte zile am lucrat. Pe mine nu mă afectează etichetele care mi se pun. Eu am făcut mai multe emisiuni LIVE, Acces Direct nu este prima. Atâta timp cât se vorbeşte, înseamnă că eşti important pentru ei”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida are probleme de sănătate. ”Nu pot dormi nopţile, nu pot respira”

Mirela Vaida are probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Acces Direct se afla într-o situaţie neplăcută întrucât nu poate să respire noaptea şi stă trează până în zori. ”Cred că sunt puţin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopţile, nu pot respira, nu pot face nimic”, a spus vedetă TV.

Îndrăgită prezentatoare de la Acces Direct se confruntă cu probleme de sănătate. Mirela Vaida le-a dezvăluit fanilor cauza nopţilor sale nedormite. Conform spuselor sale, prezentatoarea TV este alergică la ambrozie. Din acest cauza ea nu poate să respire şi face multe nopţi albe.

”Cred că sunt puţin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopţile, nu pot respira, nu pot face nimic.

Probabil că ştiţi unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică şi alergie la ambrozie sau la orice altceva eşti nenorocit.

Nu sunt răcită. Şi când strănut, săracii colegi, că vă daţi seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuţi? Aşa se uită toată lumea la mine, eu la ei şi spun e rinita. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a spus Mirela Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *