Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți bani câștiga Iulia Albu când lucra într-un cabinet de avocatură: „Tocmai terminasem Facultatea de Drept”. Cât de greu i-a fost

Câți bani câștiga Iulia Albu când lucra într-un cabinet de avocatură: „Tocmai terminasem Facultatea de Drept”. Cât de greu i-a fost

21 iul. 2024, 19:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Albu a absolvit Facultatea de Drept și pentru o perioadă a lucrat într-un cabinet de avocatură. Mai târziu a devenit criticul de modă celebru care e astăzi și care se bucură de succes.

În vârstă de 42 de ani, Iulia Albu are o carieră de succes în lumea modei. Deși a absolvit Facultatea de Drept, ea nu a profesat prea mult timp în acest domeniu. A lucrat însă într-un cabinet de avocatură unde nu primea mulți bani.

„La 25 de ani mă căsătorisem cu 2 ani în urmă, tocmai terminasem Facultatea de Drept și lucram într-un cabinet de avocatură pe 800 de lei pe lună. Acum, când mă uit în urmă, e o amintire frumoasă, pentru că toți trecem prin asta și e greu pentru toți când suntem la început de drum.

Și eu sunt mândră că am muncit pentru a ajunge unde sunt și consider că nu te poți bucura cu adevărat de un lucru decât atunci când muncești cu adevărat pentru el”, a spus pentru Ciao Iulia Albu, care apoi s-a îndreptat spre Universitatea Națională de Arte.

„Acesta este felul în care eu m-am construit ca imagine”

„Pasiunea mea pentru haine este foarte veche, dar atunci când vorbesc despre parcursul meu în modă, nu vorbesc niciodată despre pasiunea mea pentru haine. Am ferma convingere că acesta este un discurs mult prea facil și abordat de tot felul de «fetițe» care se imaginează creatori de modă și designeri.

Eu nu cred în această denumire creator de modă, cred în designer, cred în școala făcută și cred că acesta este și motivul pentru care eu am dorit să urmez cursurile UNARTE, deși m-am expus unui risc enorm. Voi vă dați seama dacă nu aș fi intrat? Dacă nu intram cu 10”, a explicat vedeta.

Din propria ei experiență, Iulia Albu a dezvăluit ce calități sunt necesare pentru a avea succes în modă și în televiziune.

„Pentru a face carieră în acest domeniu, ai nevoie de un set special de skill-uri și unul în mod deosebit: trebuie să poți să vorbești liber. În momentul în care nu poți să te exprimi și nu poți să verbalizezi ceea ce gândești, este clar că nu poți să faci modă pe TV. Acesta este felul în care eu m-am construit ca imagine”, a mai declarat ea.

Iulia Albu, în juriul „Splash! Vedete la apă”

Iulia Albu, Clara Gherase, nea Marin şi Cosmin Natanticu au revenit la masa juriului în cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă” și notează prestațiile celor peste 60 de vedete, din domenii cu totul diferite, ce au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Noul sezon a avut premiera pe 29 iunie, emisiunea fiind difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

„Mă regăsesc cel mai bine în postura de jurat. Splash! Vedete la apă este, deja, unul dintre show-proiectele mele de suflet. Am colegi excepționali și o echipă de milioane! Toți suntem aici ca să facem ceea știm cel mai bine: spectacol”, a mărturisit Iulia Albu, care, în fiecare ediție a acestui sezon, acordă nota secretă.

La rândul ei, antrenoarea Clara Gherase a declarat:

„În continuare, este o mare provocare și o deosebită plăcere să mă aflu în postura de jurat în acest show, unde voi fi foarte atentă la partea tehnică, ca de fiecare dată. Totodată, voi încerca, pe cât posibil, să fiu cât mai corectă și să nu nedreptățesc pe nimeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024