Prima pagină » Cancan » Câți bani câștigă Isa, fiica Oanei Roman, la doar 10 ani. ”Face de patru ori mai mult decât…”

Câți bani câștigă Isa, fiica Oanei Roman, la doar 10 ani. ”Face de patru ori mai mult decât…”

21 oct. 2024, 09:34,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat câți bani câștigă Isa, fiica Oanei Roman, la doar 10 ani. Suma este de patru ori mai mare decât pensia alimentară pe care o primește. După separarea de Marius Elisei, Oana Roman a preluat complet responsabilitatea creșterii fiicei lor, Isabela. Vedeta a declarat de mai multe ori că fostul soț nu a fost prezent în viața copilului lor.

Recent, Oana Roman a dezvăluit că, abia în această lună, Isabela a primit pentru prima dată pensie alimentară din partea tatălui său.

Isabela resimte absența tatălui din viața sa

Oana Roman a dezvăluit că fiica sa, Isabela, resimte absența tatălui din viața sa, dorindu-și o prezență mai constantă. În plus, vedeta a subliniat că fostul ei soț, Marius Elisei, nu a contribuit financiar la creșterea fiicei lor timp de trei ani. Recent, Elisei a plătit prima pensie alimentară doar după ce Oana l-a acționat în instanță pentru executare silită. Astfel, el este obligat acum să achite lunar suma de 500 de lei pentru susținerea Isabelei.

„Suma este mai mare decât salariul minim pe economie. Nu a plătit pensia alimentară trei ani deloc. Situația este neschimbată. De un an și ceva, situația e neschimbată. De un an și ceva au fost doar niște întâlniri”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.

De asemenea Oana a primit doar laude despre fiica ei, din partea educatoarei de la grădiniţa la care merge.

„Este un copil foarte deştept. Foarte special din punctul ăsta de vedere. Am dus-o la grădiniţă când avea 2 ani şi câteva luni, iar după câteva luni m-a chemat doamna de la grădiniţă şi mi-a zis că «Doamna Roman, Isabela este un copil special. Are un grad de inteligenţă atât mentală, cât şi emoţională, foarte ridicate. Trebuie să aveţi grijă, pentru că nu este uşor să creşti un astfel de copil».

Câți bani câștigă Isa, fiica Oanei Roman, la doar 10 ani

Oana Roman a dezvăluit că fiica sa, Isabela, în vârstă de 10 ani, câștigă de cinci ori mai mult decât suma primită drept pensie alimentară de la tatăl său, Marius Elisei. Tânăra are propriile venituri, însă vedeta subliniază că nu a forțat-o să muncească, ci își dorește ca Isabela să învețe valoarea banilor și să fie independentă financiar de la o vârstă fragedă.

„Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară. Câștigă de multe ori cât primește pensia alimentară. Câștigă de vreo cinci ori mai mult. Are contul ei, cu cardul ei, de unde poate să își scoată banii de acolo absolut cum își dorește, dar este foarte cumpătată, nu cheltuie din ei. Din 500 de lei de acum încolo îmi ajung să îi plătesc trei sferturi din cursurile de înot. Costă mai mult înotul. Mă costă mai mult înotul, dar e ceva în plus, nu ceva în minus (…) Face foarte multe lucruri, merge cu mine peste tot (…) În weekend mergem la petreceri, la târguri de haine”, a mai spus Oana Roman.

După ce a trecut printr-o perioadă extrem de grea, s-a aflat câți bani câștigă Isa, fiica Oanei Roman, la doar 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`