Prima pagină » Actualitate » Câți bani câștigă Irina Fodor: Prezentatoarea „Chefi la cuțite“ și „America Express“ ia mult mai puțin decât Gina Pistol!
Câți bani câștigă Irina Fodor: Prezentatoarea „Chefi la cuțite“ și „America Express“ ia mult mai puțin decât Gina Pistol!

Câți bani câștigă Irina Fodor: Prezentatoarea „Chefi la cuțite“ și „America Express“ ia mult mai puțin decât Gina Pistol!

12 oct. 2023, 10:48,
BZI.ro, în Actualitate

După ce a născut, Gina Pistol a decis să ia o pauză de la televiziune, pentru a se ocupa în totalitate de creșterea fiicei sale, Josephine. Locul acesteia la prezentarea emisiunilor de la Antena 1, „Chefi la cuțite“ și „America Express“, a fost luat de Irina Fodor. Surse din cadrul trustului au dezvăluit câți bani câștigă Irina Fodor. Prezentatoarea „Chefi la cuțite“ și „America Express“ ia mult mai puțin decât Gina Pistol.

Câți bani câștigă Irina Fodor

Irina Fodor este prezentatoarea celor mai importante show-uri de divertisment de la Antena 1. Aceasta i-a luat locul Gina Pistol, care a ales să stea mai mult alături de familie. Astfel, Irina Fodor a devenit prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite“, cât și a show-ului ce se desfășoară pe un alt continent, „America Express“.

Chiar dacă face același lucru pe care îl făcea Gina Pistol, Irina Fodor încasează mult mai puțin pentru rolul de prezentator al emisiunii „America Express“. Astfel, pentru un sezon de „Asia Express“, soția lui Smiley lua aproximativ 45.000 de euro pe întreg sezonul, în timp ce Irina Fodor încasează 25.000 de euro.

Mai mult de atât, producătorii emisiunii „America Express“ au precizat că în cel mai recent show filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, prezentatoarea a fost în pericol în timpul filmărilor. Chiar dacă gradul de risc este mai mare în America de Sud, Irina Fodor ia mult mai puțini bani decât primea Gina Pistol.

Pentru sezon de „Chefi la cuțite“, Gina Pistol primea 15.000 de euro, în timp ce Irina Fodor ia mai puțin, aproximativ 10.000 de euro.

Surse din cadrul trustului susțin că banii primiți de Irina Fodor de la Antena 1 ar trebui să crească în sezoanele viitoare.

Diferențele de bani primiți între Gina Pistol și Irina Fodor ar fi fost acela că cea din urmă nu avea experiența unui show de anvergură.

Cum își păstrează silueta Irina Fodor

Prezentatoarea emisiunilor „Chefi la cuțite“ și „America Express“ este mamă și soția, dar are

o siluetă trasă prin inel, cu un abdomen plat. Chiar dacă a născut, prezentatoarea nu a mai pus nici măcar un kilogram în plus, din contră, la ceva vreme după naştere se plângea că ar vrea să mai pună câteva kilograme.

„Îmi doresc sincer să mai cresc în greutate cu măcar două-trei kilograme. Am slăbit foarte mult după naştere. S-a accelerat metabolismul, nu îmi explic ce s-a întâmplat. Sunt uscăţică aşa. Eu vreau să mă îngraş”, declara Irina.

La vârsta de 34 de ani, Irina Fodor este foarte mulţumită de modul în care arată şi spune că nu face nimic special pentru a se menţine în formă. Prezentatoarea celor mai importante show-uri de la Antena 1 susține că mănâncă orice fel de mâncare, chiar şi pizza, şi shaorma. În ceea ce privește mişcarea, vedeta spune că ar vrea să meargă la sală, să mai facă exerciţii, însă nu prea are timp.

„Nu fac nimic pentru a arată așa. Nu am avut niciodată vreo problemă cu greutatea neapărat. Dacă este să fac ceva pentru mine acum aș mai merge la o sală din când în când doar că nu am timp. În rest mănânc cum mănâncă oamenii normali, nu am un regim alimentar special. Mănânc și pizza și shaorma”, a spus Irina Fodor.

Astfel, puțină lume știe câți bani câștigă Irina Fodor pentru prezentarea celor două show-uri de la Antena 1, „Chefi la cuțite“ și „America Express“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *