Prima pagină » Cancan » Câți bani câștigă Ana Morodan. Suma pe care o primește Contesa Digitală e impresionantă

Câți bani câștigă Ana Morodan. Suma pe care o primește Contesa Digitală e impresionantă

14 sept. 2020, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Câți bani câștigă Ana Morodan. Supranumită Contesa Digitală, aceasta are parte de o popularitate impresionantă în mediul online. Pe lângă toate acestea, Ana Morodan se bucură și de un mare succes finaciar. Astfel, lună de lună, aceasta câștigă o mică avere.

Ana Morodan este o persoană foarte populară în mediul online. Iar pe lângă aceasta ea pare să fi descoperit rețeta succesului financiar. Astfel, Contesa Digitală se bucură de o sumă extrem de mare pe care o câștigă în fiecare lună. Mai mult, „Contesa” Ana își face toate poftele și nu se mulțumește doar cu atât. De altfel, faima ei a crescut fulgerător după ce a fost una dintre concurentele emisiunii „Asia Express” de la Antena 1.

Câți bani câștigă Ana Morodan

Se știe că îmbrăcămintea spectaculoasă și de firmă, călătoriile în locuri exotice și viața de lux au nevoie de foarte mulți bani. Însă asta nu e o problemă pentru Ana Morodan care își poate permite orice capriciu. Și aceasta deoarece vedeta câștigă lunar sume spectaculoase, la care unii oameni pot doar să viseze. Astfel, chiar bloggerița a făcut public ce încasări are pe lună și cum se bucură de succesul greu de egalat.

Contesa Digitală câștigă nu mai puțin de 17.000 de euro pe lună și nu este o greșeală. Pentru mulți români, această sumă reprezintă banii pe care i-ar câștiga pe parcursul a doi ani de zile. Însă chiar dacă beneficiază de acest lucru, Ana Morodan nu este pe deplin mulțumită. Deși are încasări enorme, iar afacerile îi merg strună, diva nu-și găsește fericirea în munca depusă.

„Normal e să te întorci și spre nevoile tale. Adică-i fain să faci bani, să ai business-uri de succes, dar în momentul în care nu ai niciun pic de timp pentru tine, creierașul pleacă. N-aș vrea să mă bucur de toate reușitele mele în business la Spitalul 9. Nu sunt stâlpul anxietății în România, toți suntem, dar eu glumeam încontinuu că ziceam, mi se părea că o să ajung la Spitalul 9”, a declarat Ana Morodan.

A făcut sacrificii uriașe pentru a ajunge aici

De altfel, „Contesa Ana” a făcut sacrificii foarte mari, iar de nouă ani de zile lucrează exterm de mult. Deși pare că duce o viață lipsită total griji, Ana Morodan se confruntă cu probleme de anxietate și depresie din cauza programului solicitant din viața ei. Chiar și în momentele critice, diva nu-și pierde simțul umorului și tratează problemele cu haz.

„M-am dus la un psiholog și i-am zis «gata, am înnebunit, dă-mi fișă, dă-mi medicamente, mă duc la 9…» «Nu, Morodan, du-te acasă. Ai doar păr, n-auzi, ești supraobosită, muncești de 9 ani încontinuu, meri acasă, nu ești nebună”, a povestit vedeta.

Așadar, punând în balanță câți bani câștigă Ana Morodan, dar și ce sacrificii face nu e de mirare unde a ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *