Prima pagină » Actualitate » Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!

Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!

08 oct. 2024, 08:15,
în Actualitate

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au făcut o nuntă fastuoasă, în weekend, la Palatul Snagov. Multă lume a fost interesată să știe câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Demn de precizat este faptul că au fost invitați care au chefuit gratis, au mâncat și au băut, dar au lăsat plicurile goale. Nume grele din medicină, dar și din divertisment au fost alături de miri, însă au fost și persoane care au lipsit. Una dintre ele este Raed Arafat.

Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, s-a căsătorit sâmbără, 5 octombrie, cu Valeriu Gheorghiță, în vârstă de 42 de ani. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, iar nume cunoscute din showbiz au participat la fericitul eveniment.

Frumoasa actriță a purtat două ținute, care au impresionat invitații. Pentru cele două rochii de mireasă, Monica Bîrlădeanu ar fi cheltuit nu mai puțin de 3.000 de euro. Nunta a avut loc la Palatul Snagov și au apelat la un wedding planner pentru ziua cea mare. Prețul pentru închirierea spațiului pornește de la 6.000 de euro, iar cel mai scump meniu afișat pe site-ul localului este de 90 euro.

Monica Bîrlădeanu a postat câteva filmulețe pe contul ei de Instagram, în care le arată fanilor cum a fost amenajat Palatul Snagov, acolo unde s-a ținut evenimentul.

„Cum mi-am așteptat oaspeții aseară”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, alături de imagini din interior.

În plus, fiecare invitat a primit cadou un parfum din partea mirilor.

„Cadouri pregătite pentru fiecare oaspete din noua colecție”, a scris vedeta pe Instagram.

De asemenea, frumoasa actriță a postat și un mesaj emoționant, alături de mai multe fotografii superbe din ziua cea mare.

„O nunta asa cum am visat amandoi: la palat, intr-o rochie de vis (doua, de fapt) intr-un decor superb, in arome perfecte, cu oaspeti alesi. Am trait frumos seara trecuta cu totii si abia astept sa impartasesc cu voi maine cateva dintre momentele fabuloase ale serii, asa cum le-am trait noi. Multumim tuturor oaspetilor nostri pentru dragoste si bucuria de-a ne fi fost alaturi in unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V”, a scris Monica Bîrlădeanu pe rețelele sociale.

Au făcut sute de mii de euro

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au strâns sute de mii de euro la nunta fastuoasă. Dar au fost și unii invitați care au băut și au petrecut la nuntă au plecat fără să dea dar, potrivit Danei Budeanu. Însă, cine sunt persoanele care au lăsat plicurile goale nu se știe.

Vedete precum Andreea Marin, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, nume mari din domeniul divertismentului și al politicii, dar și oameni importanți din lumea medicală au participat la nuntă.

Chiar dacă totul a fost planificat cu atenție, iar atmosfera a fost perfectă, absența șefului DSU, Raed Arafat, a fost remarcată de majoritatea invitaților.

Așadar, fanii celor doi au fost interesați să știe câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`