Prima pagină » Actualitate » Câți bani au luat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, după eliminarea de la Asia Express. Cei doi au fost în competiție timp de 7 săptămâni

Câți bani au luat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, după eliminarea de la Asia Express. Cei doi au fost în competiție timp de 7 săptămâni

18 oct. 2024, 09:43,
în Actualitate

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au fost eliminați în această săptămână de la Asia Express 2024. Fanii celor doi actori au fost curioși să știe Câți bani au luat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, mai ales că ei au făcut făcut echipă timp de 7 săptămâni la emisiunea concurs difuzată de Antena 1.

Câți bani au luat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au făcut echipă timp de 7 săptămâni la Asia Express. În această săptămână, cei doi au fost eliminați, iar fanii s-au întrebat câți bani au luat pentru timpul petrecut în competiția de la Antena 1. Cu toate că au făcut tot posibilul să rămână în concurs, experiența de pe Drumul Zeilor s-a încheiat pentru cei doi concurenți chiar înainte de a ajunge în Indonezia.

După 7 săptămâni pline de experiențe unice și de muncă, cei doi au părăsit concursul chiar în ultima etapă din Malaezia. Din păcate, drumul lor s-a oprit chiar înainte de a vizita ultima țară de pe traseu: Indonezia. Zeul a fost roșu pentru ei, așa că s-au întors acasă.

La aflarea veștii, Adrian Nartea a izbucnit în lacrimi, cu toate că în fața camerelor de filmat s-a abținut. Atât Irina Fodor, cât și ceilalți concurenți rămași în competiție s-au emoționat la plecarea celor doi, văzând și apreciind toate eforturile depuse pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

Adrian Nartea: „Sunt mai nobil, mai înțelept și cu siguranță mai umil!“

Actorul a scris pe pagina sa de Instagram cum a văzut competiția asiatică.

„A fost o CĂLĂTORIE! Cu bune, cu rele, dar cu ceva ce voi ține în mine toată viața mea. O lecție atât de mare din care încă învăț, amintindu-mi puțin câte puțin de fiecare zi, mult după ce m-am întors! O lecție despre umilință, despre umanitate și despre cât de frumoși suntem ca oameni și cum avem aceleași valori și același zâmbet indiferent de cultură, religie și avuție. Important e să ai sufletul deschis și sincer. Iar ajutorul pe care îl oferi celor de lângă tine nu îl faci pentru ei/ele, ci pentru sufletul tău. Așa devii mai nobil! Despre asta e vorba, e atât de simplu și uităm atât de repede de asta! Sunt mai nobil, mai înțelept și cu siguranță mai umil față de toată aventura asta ce se numește viață, în sensul cel mai mare și frumos posibil! Cu zâmbet larg, mă înclin, Pe drumul zeilor la #AsiaExpress!”, a scris Adrian Nartea pe Instagram.

Însă, Adrian și Cosmin nu au plecat cu buzunarele goale de la competiție. Cei doi s-au ales cu bani frumoși, în ciuda faptului că nu au ajuns în marea finală a emisiunii. Actorii s-au bucurat că au luptat corect, din toate puterile, în toate etapele competiției. Mai exact, pentru fiecare etapă, cei doi ar fi primit câte 2.000 de euro individual. Petrecând 7 săptămâni în competiție, fiecare a primit în total câte 14.000 de euro. Astfel, fanii emisiuni care au vrut să știe câți bani au luat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au aflat că aceștia s-au întors acasă cu bani frumoși, dar meritați, având în vedere toate eforturile depuse în competiția de la Antena 1.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`