Prima pagină » Cancan » Cați bani are, de fapt, în conturi, extravaganta Daria Radionova

Cați bani are, de fapt, în conturi, extravaganta Daria Radionova

15 nov. 2020, 11:35,
BZI.ro, în Cancan

Daria Radionova, iubita fostului soț al Biancăi Drăgușanu, pozează într-o milionară excentrică, însă lucrurile nu sunt chiar așa.

Extravaganta Daria Radionova nu excelează în afaceri, dacă ne luăm după cifrele declarate de compania din Londra care îi poartă numele. Daria Radionova LTD, firmă condusă de Daria Cabacova (numele real al iubitei fostului soț al Biancăi) a încheiat anul fical cu puțin peste 10.000 lire sterline în cont. Cu acești bani, Daria abia dacă își poate plăti impozitul la mașinile de lux pe care le etalează pe Instagram.

Firma Dariei Radionova este înregistrată într-un apartament situat într-o clădire dintr-o zonă destul de bună a Londrei. Domeniul companiei este vânzarea de haine în magazine de specialitate. Societatea a fost înființată în 2015 și în prezent figurează ca activă. Anul trecut, aceasta avea stocuri de peste 115.000 lire sterline și un capital de peste 80.000 lire sterline.

Daria Radionova este născută în Rusia, dintr-un tată rus și o mamă poloneză. Ea mai are un frate. Copilăria și-a petrecut-o în Republica Moldova iar în 2011 a fost trimisă de mama ei să studieze economia în Marea Britanie, în speranța că se va întoarce acasă și va prelua afacerile familiei.

Daria s-a adaptat atât de bine stilului de viață britanic încât a preferat să rămână la Londra, acolo unde a devenit o mică vedetă a tabloidelor, după ce a apărut la volanul unui autmobil de lux placat cu sute de mii de cristale Swarovski.

Rusoaica, acasă la Bodi când acesta a fost ridicat de poliție

La începutul acestui an, Daria l-a cunoscut pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu la o întâlnire de afaceri, unde moldoveanca venise împreună cu un alt vărbat. Cei doi au ținut legătura iar după ce Bianca a divorțat, Daria a venit la București. Moldoveanca a fost de față în momentul în care Alex a fost săltat de procurori și dus la audieri, el fiind suspectat că are legături cu o grupare infracțională care se ocupa cu proxenetism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *