Prima pagină » Cancan » Câți bani a primit Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR. S-a filmat într-unul din pub-urile lui

Câți bani a primit Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR. S-a filmat într-unul din pub-urile lui

12 ian. 2021, 13:04,
în Cancan

În sfârșit s-a aflat și suma de bani pe care a primit-o Mugur Mihăescu pentru a filma Revelionul „controversat” care a fost difuzat la TVR. Contractul a fost semnat de firma pe care o au în comun Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu. De menționat că filmările s-au desfășurat pe parcursul a șase zile și au avut loc într-unul din pub-urile deținute de „Garcea”.

După cum se știe, Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din România. Actorul a primit o sumă destul de consistentă pentru Revelionul care a fost difuzat de postul public de televiziune.

Acesta a spuș că propunerea pentru emisiunea de Revelion a venit din partea TVR, iar contractul a fost făcut chiar de la începutul lunii decembrie 2020, atât individual, cât şi pentru echipa „Vacanța Mare”.

Potrivit paginademedia.ro, Mugur Mihăescu şi colegul său Radu Pietreanu au negociat contractul cu TVR prin intermediul firmei de producţie R&M Production Art, firmă deţinută de cei doi actori.

Câți bani a luat Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR

Potrivit sursei menţionate mai sus, cei doi actori au negociat contractul pentru suma de 25.000 de euro per firmă, în timp ce contractele individuale au avut cu totul alte cifre. Pe scurt, Mugur Mihăescu a încheiat un contract de drepturi de autor care se ridică la aproape 10.700 de euro, adică 52.000 de lei brut.

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesaţi să facem un program. Apar şi Leana Pârţag, Costel Pârţag şi Garcea, foarte puţin, dar nu este un Revelion despre Garcea şi Leana Pârţag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piaţă”, a precizat Mugur Mihăescu.

S-a filmat la Mugur Mihăescu „acasă”

Actorul a mai adăugat că filmările au avut loc pe parcursul a 6 zile, într-unul dintre cele trei PUB-uri pe care le deţine în Centrul Vechi. Deci, echipa de la Vacanţa Mare a „turnat” Revelionul de la TVR la St. Patrick.

Din informaţiile obţinute, actorul a suferit pierderi de circa 2 milioane de euro de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Din această cauză, Mugur Mihăescu vrea ca statul român să sprijine barurile şi restaurantele din România, care în ultima perioadă au fost închise.

Revelion cu scandal

Spiritele s-au inflamat în urma programului difuzat de TVR. Mai mult, actorul Mugur Mihăescu a avut și un schimb dur de replici, la Antena 3, cu liderul Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), pe tema programului de Revelion de la TVR. Scandalul a apărut după ce TVR 1 a prezentat de Revelion un program umoristic considerat nepotrivit de anumite partide politice.

În timpul programului s-a prezentat o parodie cu un actor care l-a interpretat pe Klaus Iohannis spunând: „Anul 2021 va fi Anul Bivolului în calendarul chinezesc. Sau Anul Boului în calendarul românesc. Tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”.

Așadar, la câți bani a luat Mugur Mihăescu pentru Revelionul de la TVR, scandalul care a urmat este pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`