Prima pagină » Cancan » Câți bani a primit Jean de la Craiova pentru a intra la Asia Express 2024. Ce sumă a primit de la Antena 1

Câți bani a primit Jean de la Craiova pentru a intra la Asia Express 2024. Ce sumă a primit de la Antena 1

03 oct. 2024, 09:36,
Cezar Bulgaru în Cancan

S-a aflat câți bani a primit Jean de la Craiova pentru a intra la Asia Express 2024. Artistul s-a alăturat surprinzător competiției Asia Express, însă nu pentru o sumă modestă, ci una considerabilă. Apariția neașteptată a cântărețului i-a luat prin surprindere pe concurenți, stârnind reacții de uimire.

Acest sezon al emisiunii Asia Express aduce schimbări notabile, cu noi reguli implementate. Printre acestea, se numără și posibilitatea ca echipele să primească un al treilea membru pe parcursul probelor. Este și cazul echipei formate din Nicolai Tand și Sorin Brotnei, care l-au avut alături pe Jean de la Craiova.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost obligați să plece în cursă cu un „handicap”

După ce au fost salvați în etapa anterioară, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost nevoiți să pornească în cursă cu un „handicap”. Jean de la Craiova a intrat în competiția Asia Express într-un mod inedit, surprinzându-i pe toți când a apărut pe un scuter, purtând un geamantan roșu și o boxă din care răsuna muzică. Această intrare neașteptată i-a șocat pe ceilalți concurenți.

Cântărețul a declarat de la început că nu intenționează să le creeze dificultăți lui Nicolai Tand și Sorin Brotnei prin prezența sa la Asia Express. Artistul a abordat competiția într-o manieră relaxată, fără a se lăsa afectat de stres sau tensiune, dorind să se bucure de fiecare moment și să surprindă imagini memorabile.

Jean de la Craiova are planuri ambițioase în Malaezia, unde își propune să își creeze amintiri de neuitat. Cântărețul intenționează să profite de această experiență pentru a face numeroase fotografii, transformând aventura într-o veritabilă vacanță memorabilă.

Irina le-a transmis concurenților că Jean de la Craiova este considerat un musafir în cadrul emisiunii și că trebuie protejat pe parcursul competiției.

„Nu vreau să îi încurc deloc, dar totodată vreau să am amintiri de aici, să fac niște poze”, a spus Jean.

Câți bani a primit Jean de la Craiova pentru a intra la Asia Express 2024

Apariția lui Jean de la Craiova nu a fost doar în calitate de „turist”, așa cum a menționat Irina. Conform informațiilor, celebrul cântăreț ar fi câștigat o sumă considerabilă, mai exact 10.000 de euro pentru doar două zile de participare. Această remunerație reflectă aprecierea de care se bucură artistul, care aduce și un plus de umor emisiunii.

Jean de la Craiova este un cunoscut cântăreț român, popular în special în genul muzical manele. Născut pe 15 iunie 1980, în Craiova, Jean a devenit faimos în anii 2000, având un repertoriu vast de melodii care îmbină influențe tradiționale cu cele moderne.

Pe lângă cariera sa muzicală, Jean de la Craiova este cunoscut și pentru stilul său de viață extravagant, apărând adesea în presa tabloidă. De asemenea, a fost implicat în diverse emisiuni de divertisment și reality show-uri, unde și-a demonstrat personalitatea carismatică și simțul umorului.

După participarea la Asia Express 2024 s-a aflat și câți bani a primit Jean de la Craiova, de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`