Prima pagină » Cancan » Câți bani a primit Alex Delea pentru săptămânile petrecut la Survivor All Stars. Suma nu este deloc una mică

Câți bani a primit Alex Delea pentru săptămânile petrecut la Survivor All Stars. Suma nu este deloc una mică

26 apr. 2024, 10:00,
în Cancan

S-a aflat câți bani a primit Alex Delea pentru cele 15 săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Concurentul a pierdut duelul eliminatoriu cu Robert Moscalu, Zanni, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu.

Deși era înconjurat de rivali puternici, Alex Delea a primit aplauze din partea celorlalți concurenți. Emoția l-a copleșit pe prietenul său, care a izbucnit în lacrimi.

Câți bani a primit Alex Delea pentru săptămânile petrecut la Survivor All Stars

Alex Delea a fost plătit cu 4.000 de euro pentru fiecare săptămână în care a participat la Survivor All Stars. A rămas în competiție timp de 15 săptămâni, astfel că suma totală pe care a primit-o a fost de 60.000 de euro.

Cu inima plină de mândrie și aplaudat de toți colegii săi, Delea se întoarce acasă cu o experiență remarcabilă, la fel de minunată și plină de emoții ca cea pe care a trăit-o în 2022, când a câștigat competiția Survivor România.

Înainte de a părăsi competiția din Republica Dominicană, Alex Delea i-a transmis un mesaj esențial Ștefaniei Ștefan. El i-a spus colegei sale că în viziunea sa, ea este câștigătoarea și a îndemnat-o să depună toate eforturile posibile pentru a pleca acasă cu trofeul.

„Nu mă feresc de ceilalți, dar singura persoană care merite să câștige în momentul ăsta ești tu. Se pot schimba multe, dar tu ești de moment prima și unica. În rest poate câștiga oricine de aici, dar tu, în momentul de față, ești singura care poate câștiga, în capul meu. Se poate și restul, dar tu ești cu un pas în față”, i-a spus Alex Delea, Ștefaniei.

Cine este Alex Delea

Vorbăreț, mereu cu zâmbetul pe buze și plin de pozitivism, Alex Delea i-a cucerit atât pe colegii de echipă în concursul de supraviețuire, cât și pe mulți dintre telespectatori. În urmă cu șase ani, Alex era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

Tânărul în vârstă de 25 de ani a știut dintotdeauna că viața este o continuă lecție de supraviețuire. De câțiva ani, Alex Delea este stabilit în Spania, acolo unde profesează ca barman. Războinicul își câștiga existența în industria ospitalității înainte de a accepta provocarea de a participa în concursul de la Pro TV.

Pe contul său de Instagram, acesta a postat o serie de fotografii cu locurile pe care le-a vizitat până acum, dar și câteva instantanee din Barcelona, care este orașul său de suflet. Tânărul barman a reușit să demonstreze în show-ul de supraviețuire că știe să jongleze în meciurile de pe traseu la fel cum jonglează cu cocktailurile în localurile unde a făcut bani până acum.

Alexe Delea a primit bani frumoși pentru săptămânile petrecute la Survivor All Stars, iar de acum înainte are posibilitatea de a merge mai departe cu planurile sale de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *