Prima pagină » Cancan » Câți bani a investit Dorian Popa în casa mult visată. Artistul vrea să construiască un cartier rezidențial

Câți bani a investit Dorian Popa în casa mult visată. Artistul vrea să construiască un cartier rezidențial

18 oct. 2021, 12:01,
în Cancan

Dorian Popa, îndrăgitul artist a demonstrat că prin muncă visele pot deveni realitate, cantaretul reușind să aibă casa mult visată. Motivația vedetei a mers atât de departe încât acesta își dorește să construiască un cartier rezidențial și să aibă succes pe piața imobiliară.

Câți bani a investit Dorian Popa în casa mult visată

Dorian Popa a dorit să aibă casa visurilor lui și să se implice direct în construirea acesteia. Prin urmare, în anul 2007 artistul a decis să cumpere un teren în Domnești, unde a construit o locuință cu două etaje și o suprafață de 300 de metri pătrați plus mansarda. Nu lipsesc piscina și garajul, construite după dorințele artistului, iar materialele folosite atât la exterior, cât și la interior sunt de cea mai bună calitate.

Dorian Popa nu a ținut cont de bani când a decis să își construiască locuința după bunul plac. Atent la fiecare detaliu, la materialele folosite sau la amenajarea interioară, acesta a plătit 300.000 de euro pentru casa mult visată.

Mai mult decât atât, celebrul vlogger a vorbit deschis despre investițiile pe care le-a făcut, dar și despre cum arăta interiorul locuinței. Artistul a mărturisit că el s-a implicat direct, a ales materialele, culorile și mobilierul, fără a ține cont de bani.

În mai multe filmulețe postate pe retelele de socializare, Dorian Popa le prezenta fanilor locuința sa și cum își dorea să arate totul la final. Artistul s-a filmat în timp ce lucra alături de echipa de muncitori pentru ca totul să arate așa cum își dorește:

„Pe Insta Story am pus toată seara cum am lustruit eu frumos garajul meu alb, cum am dat cu aspiratorul. Băieții au lucrat în baie, au pus faianță, pereți de rigips. Se lucrează la gard în continuare”, spunea Dorian Popa.

În baie, am frecat la această sticlăraie – oglinzi, geamuri, mozaic etc. – de mi-a venit acru. Am frecat două ore la baia asta și, după gustul meu de tipicar, nu sunt curate încă”, a adăugat acesta.

Dorian Popa stă împreună cu iubita lui, Claudia Iosif

Dorian Popa locuiește în casa mult visata împreună cu frumoasa lui iubită, Claudia Iosif. Aceștia formează de ceva timp un cuplu și se pare că planurile lor sunt serioase.

Fire comunicativă și deschisă, celebrul artist nu s-a ferit să dea răspunsuri sincere la întrebările legate de costurile locuinței sale:

„Este irelevant câți bani bagi, pentru că oricum la un moment dat le pierzi urma. Undeva pe la 250.00 de euro m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro, planul meu era undeva între 170.000-180.000 de euro, toată casa cu tot cu piscină, vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum”, le-a povestit Dorian admiratorilor săi.

Artistul vrea să aibă propria afacere și să construiască un cartier rezidențial

Dorian Popa are planuri mărețe. După ce și-a construit casa mult visată, artistul a decis să pornească o afacere și pe piața imobiliară. Faimosul vlogger și cântăreț a cumpărat un teren în valoare de 70.000 de euro lângă locuința sa impunătoare pe care va construi un cartier rezidențial ce va purta numele artistului, cartierul Hâtz Residence.

Îndrăgitul cântăreț și actor a vorbit deschis despre investiția făcută și despre ce anume l-a determinat să construiască un cartier rezidențial:

„Unul dintre visurile mele contemporane, ca să spun așa, a fost să construiesc și să pot să văd șantierul de la mine din casă! Să pot să mă trezesc de dimineață și să merg să îi ajut pe băieți, să verific cum decurg lucrările, fără să fie nevoie să străbat orașul în lung și în lat”.

Dorian Popa demonstrează că prin muncă și motivație chiar și cele mai mari dorințe pot fi îndeplinite. Artistul vrea să evolueze pe toate planurile, dorind de această dată să se remarce nu doar pe plan muzical, ci să aibă și propria afacere de succes.

Cariera lui Dorian Popa

Dorian Popa a devenit cunoscut pentru rolul său în serialul „Pariu cu viața.” Ulterior, acesta a început să se remarce și pe plan muzical, dar și în mediul online. Debutul în actorie a fost unul de succes, artistul demonstrând talentul său actoricesc, dar și pe cel muzical. Și în prezent artistul colaborează cu alți cântăreți celebri, dar are și piese single de un real succes.

Absolvent al facultății din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE), Dorian Popa se bucură de un succes răsunător și în mediul online, fiind un vlogger urmărit de o întreagă comunitate de admiratori. Vedeta a demonstrat că are spirit de antreprenor, având în vedere studiile economice absolvite și a pus la cale un plan prin care să pornească o afacere pe piața imobiliară.

După ce și-a construit locuința mult visată, Dorian Popa vrea să pună pe picioare o afacere în domeniul imobiliar și se pare că nimic nu îl poate opri să își îndeplinească și acest vis.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024