Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți bani a făcut Tzancă Uraganu într-o seară! A umplut masa de bancnote

Câți bani a făcut Tzancă Uraganu într-o seară! A umplut masa de bancnote

04 aug. 2024, 15:20,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu se poate mândri cu o viață ideală pe care și-a construit-o în mulți ani de muncă. Pe rețelele de socializare a publicat un videoclip în care „le dă peste nas” celor care nu cred în el și îl critică. Le-a arătat câți bani a câștigat într-o singură noapte, după ce a cântat la patru evenimente.

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai iubiți și ascultați maneliști din industria muzicală a arătat fanilor cât a câștigat într-o singură noapte de la evenimentele sale. Dintr-o singură geantă a reușit să umple o masă cu bancnote valoroase, atât lei, cât și euro.

Cât a câștigat Tzancă Uraganu într-o singură noapte

Tzancă Uraganu are numeroase evenimente pe care le onorează, reușind să facă o atmosferă incendiară și ridică pe toată lumea de la mese. Manelistul este foarte apreciat, astfel că mulți sunt cei care vor să le cânte la nuntă sau botez.

Pe lângă onorariul care se ridică la câteva mii de euro, Tzancă Uraganu primește și dedicații la fiecare eveniment pe care îl are. Ele ajung să fie de ordinul miilor de euro, iar manelistul se poate mândri cu o viață de lux datorită talentului său.

De curând, pe rețelele de socializare a publicat un videoclip în care le arată tuturor banii pe care i-a câștigat într-o singură noapte, după ce a avut patru nunți. Bancnotele pe care le avea într-o geantă au acoperit o masă întreagă, fiind mii de euro în acel moment.

Tzancă Uraganu câștigă mii de euro într-o noapte

Tzancă Uraganu a arătat tuturor cât câștigă într-o noapte după ce a fost deranjat de comentariile mai multor persoane care îl criticau. În industria muzicală manelistul a pornit de jos, dar cu ajutorul talentului a reușit să se ridice și să ajungă în top.

Cântărețul le-a cerut celor care îl vorbesc de rău să nu mai amintească de ce se întâmpla în urmă cu 15-20 de ani fiindcă este de domeniul trecutului, iar acum el trăiește un alt stil de viață.

„Cum mă trezesc din somn, apare câte o persoană începe să vorbească urât și să jignească. Am înțeles că săriți să luați apărarea, dar de ce trebuie să jigniți, să vorbiți că ați fost așa, că ați fost amărâți. Vorbiți de ce se întâmplă în 2024. Am spart România de ani de zile și voi nu mai vorbiți. Într-o seară. Aici e tot ce s-a întâmplat aseară. Vorbiți așa de ce se întâmplă într-o seară în 2024. Nu mai vorbiți ce am făcut acum 15-20 de ani. Stați să ascultați la toată lumea și vorbiți numai prost și urât. Nu vă mai ajunge nimic așa, mereu apăreți câte unul așa.. Mă faceți să fiu ceea ce nu vreau să fiu. Mă faceți să vorbesc. Uitați-vă aici și vorbiți cu șeful care face asta într-o seară. Am venit la 7 dimineața, de la patru nunți și uite, luați de aici până nu mai știți de voi”, a spus Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *