Prima pagină » Cultural » Câți bani a făcut Ianis Hagi la nuntă. Suma este uriaș

Câți bani a făcut Ianis Hagi la nuntă. Suma este uriaș

23 iul. 2024, 12:19,
BZI.ro, în Cultural

După marele eveniment din 14 iulie, s-a aflat câți bani a făcut Ianis Hagi la nuntă. Ianis și Elena Tănase și-au unit destinele pe 14 iulie, când și-au oficializat căsătoria religioasă la Biserica Sf. Visarion din București. După ceremonie, au petrecut într-o atmosferă luxoasă la Palatul Știrbey, unde invitații au fost primiți într-un decor feeric.

Acest eveniment a fost așteptat cu mare entuziasm în 2024, iar Ianis a fost radiant de fericire. Cuplul a marcat această zi deosebită în compania a aproximativ 700 de invitați, care au fost foarte darnici cu darurile lor.

Câți bani a făcut Ianis Hagi la nuntă

Valorile cadourilor au fost semnificative, iar la sfârșitul serii, Ianis și Elena au plecat acasă cu un cadou considerabil.

În ciuda cheltuielilor mari pentru organizarea nunții, darurile primite au fost pe măsura așteptărilor. Potrivit unor surse, invitații au oferit sume importante, valoarea medie a darurilor fiind de aproximativ 500 de euro de persoană. Astfel, valoarea totală a cadourilor ar putea fi estimată în jurul a 350.000 de euro, iar alte surse sugerează că suma totală ar putea fi în jurul a 500.000 de euro, conform cancan.ro.

Iancu Guda, unul dintre invitați, a declarat la Digi FM că, deși cheltuielile pentru nunta lui Ianis Hagi au fost semnificative, invitații au fost foarte darnici, însă nu toți au reușit să acopere în totalitate costurile.

„Familia Hagi a fost foarte ospitalieră și generosă cu noi, iar noi am încercat să răspundem în același mod. În familia și cercul de prieteni nu se face profit, așa că am făcut tot posibilul să menținem echilibrul, evitând problemele fiscale”, a adăugat Iancu Guda.

Nunta celor doi a stârnit mare interes pe rețelele de socializare, iar invitații s-au bucurat de un eveniment cu totul special. Printre participanți s-au numărat Gigi Becali, Gică Popescu, Adrian Ilie, Cristi Chivu, Adrian Mutu și Gabi Balint. Simona Halep a fost, de asemenea, prezentă la eveniment, însoțită de părinți, și le-a adresat mirilor o urare.

„Este o familie foarte, foarte specială pentru noi toţi şi mă bucur tare mult că pot fi prezentă. Le doresc casă de piatră şi multă fericire. Bineînţeles că intru la dans, cu mare drag şi cu mare plăcere.

Le doresc casă de piatră, să fie fericiţi, să se înţeleagă, să se respecte şi să se plimbe peste tot pentru că sunt foarte tinerei. Dar ştiu că Ianis mai are activitate, îi doresc mult succes, multă încredere în el şi să-i meargă totul bine”, a spus Halep.

Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere!

Ianis Hagi și Elena nu își pot permite să plece nicăieri imediat, deși abia s-au căsătorit și au nevoie să petreacă timpul împreună.

Ianis a avut o evoluție foarte bună la echipa națională a României, la Campionatul European, iar acum, odată întors acasă, el trebuie să semneze contractul cu o nouă echipă de fotbal pentru următorul sezon. Nu știe până la acest moment cu ce trupă va continua parcursul său, mai ales că încă mai are doi ani de contract cu Rangers.

Zvonurile spun că ar urma să plece în această vară de la scoțieni, dar totuși, și ideea de a continua alături de ei rămâne în picioare.

Chiar dacă sumele nu se cunosc cu precizie, potrivit informațiilor din mediul online, Ianis Hagi a făcut bani frumoși la nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *