Prima pagină » Cancan » Câți bani a dat Culiță Sterp pe dedicații la nunta fratelui său. Adrian Minune l-a dat de gol

Câți bani a dat Culiță Sterp pe dedicații la nunta fratelui său. Adrian Minune l-a dat de gol

28 oct. 2024, 15:03,
Radu Vasiluță în Cancan

S-a aflat câți bani a dat Culiță Sterp pe dedicații la nunta fratelui său, Iancu, care și-a unit destinele cu Denisa Coțolan. După ce în urmă cu o săptămână, cuplul făcuse cununia civilă, în weekend a avut loc cununia religioasă și petrecerea. Iar Culiță Sterp a vrut să se asigure personal că atmosfera va fi una memorabilă, așa că a fost mână largă în privința dedicațiilor.

În weekend a fost petrecere mare în familia Sterp. Iancu, băiatul cel mic, s-a căsătorit lui Denisa, aleasa inimii lui, iar familia și prietenii apropiați le-au fost alături.

Câți bani a dat Culiță Sterp pe dedicații la nunta fratelui său

Fiind vorba de cel mai important eveniment din viața fratelui său, Culiță Sterp nu s-a uitat la bani și a dat mii de euro pe dedicațiile pentru miri.

Nunta lui Iancu Sterp cu Denisa a fost cel mai așteptat eveniment al anului, iar toată familia le-a fost alături celor doi. Au organizat petrecerea cu mare atenție, nu le-a scăpat niciun detaliu, iar invitații s-au simțit extraordinar. Culiță Sterp a vrut să se asigure personal că atmosfera va fi una memorabilă, așa că a cheltuit sume impresionante pe dedicații și muzică.

Nunta a început cu muzică și voie bună din start. Culiță Sterp s-a ocupat chiar el ca toată lumea să se simtă bine. Potrivit unor surse prezente la eveniment, artistul a cheltuit circa 30 de mii de euro pentru dedicații. Adrian Minune a fost unul dintre cei care a beneficiat de o mare parte din această sumă.

„Fără număr pentru Daniela. Până la 300 de milioane, în afară de cele 7… până la 30 de mii de euro, din partea lui Culiță Sterp”, a spus Adrian Minune la nunta lui Iancu.

Iancu și Denisa, soția sa, au avut o nuntă spectaculoasă, în care fiecare detaliu a fost planificat cu grijă. De la decorațiuni și meniuri alese cu atenție, până la muzica aleasă special pentru a răsuna până dimineața, toate elementele au contribuit la o atmosferă de lux, pe care Culiță a dorit să o completeze cu melodiile solicitate.

Cât „a mers” darul la nunta lui Iancu Sterp

Probabil vă întrebați cât a mers masa la nunta de zeci de mii de euro a lui Iancu și Denisa. Ei bine, la un asemenea eveniment și darul a fost unul pe măsură, că doar așa se cuvine, nu? Corect!

Cancan a aflat că invitații le-au lăsat lui Iancu și Denisei, în plic, cam 700 de euro! De persoană, nu de cuplu, ce credeți?! Pentru că nu doar nașii și mirii sunt foarte înstăriți, și nuntașii au băgat adânc mâna în buzunar. Ținând cont că la eveniment au participat cel puțin 700 de oameni, faceți un simplu calcul pentru a afla cu cât s-au ales mirii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`