Prima pagină » Cancan ultimă oră » Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă. Liderul AUR a dezvăluit tot: „Am făcut o estimare”

Câți bani a cheltuit George Simion pentru nuntă. Liderul AUR a dezvăluit tot: „Am făcut o estimare”

27 aug. 2022, 12:00,
în Cancan ultimă oră

Este o zi importantă pentru George Simion, deoarece are loc nunta lui cu Ilinca Munteanu. Cei doi își vor uni astăzi destinele în satul Oveselu, comuna Măciuca, județul Vâlcea. La marele eveniment vor participa peste 10.000 de oameni. Iată câți bani a cheltuit liderul AUR pentru nuntă!

George Simion și frumoasa lui parteneră de viață, Ilinca Munteanu, își vor uni astăzi destinele. Acces la marele eveniment vor avea doar persoanele care au primit brățări speciale, iar acestea sunt inscripționate cu motive tradiționale pe care scrie numele celor doi îndrăgostiți, dar și mesajul „Uniți de iubire”. Ei bine, iată că acum liderul AUR a dezvăluit câți bani a cheltuit pentru nuntă.

George Simion, despre câți bani a cheltuit pentru nuntă

La nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu va fi mâncare tradițională, grătar de berbecuț, mititei și porc. Unde se servește mâncarea va exista și bere și vin, iar la eveniment vor participa artiști celebri, precum: Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieștii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașca și mulți alții.

Liderul AUR a mărturisit că întreaga nuntă a costat 12.000 de euro. El mai susține faptul că o parte din bani provin din donații sau din cadoul de la nași.

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a declarat George Simion.

Ieri a avut loc cununia civilă a celor doi

Ieri, pe data de 26 august, a avut loc cununia civilă a lui George Simion și a Ilincăi Munteanu. Cei doi și-au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă, iar evenimentul a avut loc în localitatea Măciuca, județul Vâlcea.

„Astăzi am făcut formalitățile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărți. Vă așteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a scris liderul AUR pe contul personal de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *